|  29.12.2003, 14:57 | #2 | 
| Guest 

|   

Miałem dokładnie tak samo.Kazałem mojemu simowi podlać kwiatki a w tym czasie klon gdzieś poszedł a mi wyskoczyło okienko o pożarze kiedy wycentrowałem klon się palił a jak już się spalił to miałem sfajczony cały płot.
		 | 
|  29.12.2003, 14:57 | #3 | 
| Guest 

|   

Czosnkiem wymienia się Wampirzyca Wika   (tylko nie pamiętam za co  ) | 
|  29.12.2003, 15:01 | #4 | 
| Guest 

|   

Czosnek dostaniesz od Wampirzycy Wiki za Pszczeli Wosk
		 | 
|  29.12.2003, 15:01 | #5 | 
| Guest 

|   

za pszczeli wosk   a, co do tego klona: to jest chyba sposób, zakończenia się czaru e, sorry: w tym samym czasie   | 
|  29.12.2003, 15:08 | #6 | 
| Guest 

|   

A ja mam problem z klonem ze jak zrobilam tego klona to on nie poszedl do pracy tylko albo czytal sobie gazetke albo nic nie robil...
		 | 
|  29.12.2003, 15:08 | #7 | 
| Guest 

|   

Ja nie mialam tak z tym simem......Jak wychodzil z pracy to po prostu znikal.......A czosnek to z wampiezyca Wilka sie trzeba wymienic  na przeczli wosk...
		 | 
|  29.12.2003, 15:50 | #8 | 
| Guest 

|   

Tak się niestety dzieje i nic na to Kamcia nie poradzisz. To już tak jest z tymi klonami mój czytał cały czas gazetę a potem poszedł na ogródek i zaczął się palić. A jak ma niby zniknąć? A żeby poszedł do pracy należy klona stworzyć tuż przed pracą i gdy nadjedzie samochód wybrać swoim simem (tym co stworzył klona) opcje jedź do pracy. Wtedy zamiast sima do pracy pójdzie klon i po problemie. PS: Kamcia! Uwaga na przyszłość: głupie pisze się z ł w środku. | 
|  29.12.2003, 16:03 | #9 | 
| Guest 

|   

Ja miałam identycznie, sima wysłałam żeby się wykompał i sim to zrobił a klon poszedł strugać gnoma i się zaczoł palić.
		 | 
|  29.12.2003, 17:09 | #10 | 
| Guest 

|   

Czosnek dostaniesz od Wampirzycy Wiki za Pszczeli Wosk
		 | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
| 
 | 
 |