|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
podoba mi się :) jest ładnie wykończowy, jedyne, co to łazienka jest za czerwona, kuchnia za szara i ogród za monotonny. ale reszta jest ok. hmm, więc tego rodzaju dom jest twoim pierwszym? no, to udało Ci się. mi nigdy się ładne domki nie udają, ale jak chcę go tak super zrobić, to albo coś mi przerywa, albo ktoś coś chce i muszę wychodzić, a później nie chce mi się do niego wracać. ale dobra, nie zmieniam tematu. ogólnie domek podoba mi się ;D gratuluję!
edit: czy ten dom jest clean? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny domek. Ma swój klimat. Już kilka osób pisało, że ta łazienka zbyt czerwona i ja po nich powtórzę.
Wszystko w nim pasuje: To pianino i w ogóle. Daję Ci 9,5/10, za tę łazienkę ![]() Jak możesz, to udostępnij do ściągnięcia. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No zaskoczyłaś mnie tym domkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie zbyt mi sie podoba xP Wnętrze zupełnie nie w mojim klimaxcie
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki wszystkim za tak dobre oceny :* |
||||
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mnie się bardzo podoba. Tylko te "rozległe lasy" nie są wcale takie rozległe
![]() Gratuluję szczególnie tego, że udało ci się stworzyć świetny klimat! Tak dalej! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Lubie te klimaty, świetnie ci wyszła ta chałupa. Właściwie nie mam zastrzeżeń.
( Czemu ja nie umiem tak budować :wacko: ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Uważam, że całkiem udany domek. Zwłaszcza, że clean. Harmonijnie wcisnęłaś bryłę w otaczające ją tereny.Udało Ci się stworzyć niepowtarzalny nostalgiczny klimat. Urocza biblioteka, sypialnia i salonik. Najmniej chyba udana jest kuchnia. Ale mimo wszystko wielkie brawa za stylowe wnętrza.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
+Dom z przodu nawet dobrze się reprezentuje
![]() -W środku jest trochę za ciemno ![]() -Niektóre rzeczy są takie proste,tanie...a inne wykwintne,drogie... Ocena: 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|