![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Tomek,Nilka BRAVOOOO swietne domki
![]() ![]() ![]() Ja Wam zaprezentuje moj pink domek ![]() ![]() Ja nie lubie rozwego,ale brakowalo mi wlasnie czegos takiego w mojej sims wiosce ![]() ![]() ![]() A to domek w sumie najnowszy,ale jak widac mialam problem z kolorami scian i dachu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
a oto moj zimowy domek:
|
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
No - moi drodzy oto mój kolejny domek . Przeważa jasne drewno i dużo okien ale popatrzcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Dzięki za radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widać je ? Bo ostatni przekroczyłam transfer i pousuwałam niepotrzebne pliki ale nie fotki tego domnku ......... |
![]() |
#76 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzieki afreina
![]() a wiec mam dla was pare zdjatek... ekhem... uwaga... (aha, malo zdjec samego domu bo bardziej chodzilo mi o ogrod. do domu nie mialam zbytnio mebli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#77 |
Guest
|
![]()
Wklejam moj najnowszy domek ktory mial wyjsc zupelnie inaczej no,ale coz hm moze nastepny spelni moje oczekiwania.W tym temacie wkleilam juz 60 zdjec,a to kolejne i chyba najwyzszy czas odejsc na emeryture
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Sorki że pisze pod swoim postem ale mam dla was chatke i nie chce mi sięczekać żeby ktoś odpisał... Posta u góry napisałem wczoraj...
![]() Oto moja Leśna chata: A może najpierw rodzinka: ![]() Widok z tyłu domu ( ogród) ![]() Ogród ![]() ![]() Wnętrza: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
oto moja kolejna dziupla:
![]() i jej wnętrze: ![]() ![]() ![]() PS:versace skad masz ta kuchnie skin bachorka??twoj domek jest zaj****** |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Mój dom ma duży salon kuchnie,jadalnia jest polączona z salonem.W salonie stoją kanapy,stoliki,kwiaty,lampy,obrazy i jest również kominek i fortepian.w dmu jest pomezsczenie przejściowe z domu na ogrod,tam stoją kanapy,lampy krzesła,kwiaty.Mam dwie łazienki jedna dla mnie,druga dla gości.oczywiście mam też swój pokój nauki,w którym gram w szachy,odrabiam lekcje i czytam książki.wspaniałym pomieszczeniem jest też pokój dyskotekowy,to tam moi simowie zapraszajom gości na domówki!Uwielbiam budować dom!!!!!!!!!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|