Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2006, 17:07   #491
Alien X
Guest

Wink

Cytat:
Napisał myszka95
I to ma byc dziwne?! To normalne, to terapeuta. A do mnie przyszłą BELLA ĆWIR na parcelę publiczną!!!!
Miałam podobny przypadek tyle, ze na parcelę publiczną przyszło dziecko, które zostało zabrane przez opieką społeczną. Może to dla was jest normalne, ale dla mnie dziwne. Matka, której odebrali to dziecko, nawet nie podeszła do niego. I to ma być mamuśka????

Raz mi się zdardzyło, że na parceli publicznej przyszedł sim, który nie żył To jest chore!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2006, 19:42   #492
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alien X
Miałam podobny przypadek tyle, ze na parcelę publiczną przyszło dziecko, które zostało zabrane przez opieką społeczną. Może to dla was jest normalne, ale dla mnie dziwne. Matka, której odebrali to dziecko, nawet nie podeszła do niego. I to ma być mamuśka????
Hihihi Widac slusznie ta opieka odebrala jej dziecko
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 15:03   #493
Anex
Guest

ThumbsDown dziwne rzeczy

ostatnio przydarzyła mi się bardzo głupia rzecz: mam w jednej rodzinie marlene panicz (tą co rozwozi jedzenie) i sima.Raz pojechałam nimi do lazurowej pr. Szła jakaś simka ja najeżdżam na ią a tam pisze marlena panicz!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :con: jakie głupie!!Ale ona wogóle nie była podobna do tej "prawdziwej" jakaś gruba,śniada,krótkie brąz włosy....:/
I jeszcze jedno: zauważyłam żę te maxisowe simy na par. publicznych jest np. joe samochodzik wchodze do werony i tam jest taki sam tylko że ma inne imie i nazwisko wszystko pokręcone hehe
I jeszzce jednoPokłuciłam się z jedną simką a ona czasami przychodzi i ma nad głową ogień i kradnie gazete sprzed domu tak bekowo to wyglądaheheh
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 15:35   #494
Evan
Guest

Domyślnie

Mnie czasami też ktoś kradnie gazetę i kopie w kosz na śmieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2006, 12:08   #495
Jane
Guest

Domyślnie

ja miałam raz tak ze w jednej rodzine Sim był karłowaty (naszczęście potem już był normalny) musial byc jakis błąd w grze a tak to śmiesznie wyglądało ze malo sie ze smiechu nie posikalam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 08:23   #496
Anex
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jane
ja miałam raz tak ze w jednej rodzine Sim był karłowaty (naszczęście potem już był normalny) musial byc jakis błąd w grze a tak to śmiesznie wyglądało ze malo sie ze smiechu nie posikalam

Woelkość mozna ustawiać kodem,może miałaś włączo nny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 08:58   #497
Sacline
Guest

Domyślnie

wczoraj mialam takie zdarzenie a raczej bug ale to terz.....gram se na kodzie bob....mój sim ZMIENIA SIE W NIEMOWLAKA to mial czlowiek gryziący ziemie bo to emarytka ,lol babcia w wieku nimowlaka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 11:08   #498
anka02
Guest

Question jaki dokyorek?

Cytat:
Napisał Irma_Lair
Ja miałam coś dziwnego.2 dni temu w rodzinie nire pamiętam nazwiska,straciłam prace.no i zanim przyszedł doktorek zapisałam grę,i wyszłam z niej.Następnego dnia zrobiłam bardzo bogatą rodzinę, i przeszła ta Małgorzata(straciła ona prace) i nagle usiadła i się zrobiła muzyka jak wtedy,kiedy przychodz doktorek.Najpierw myślałam,że to któryś z domowników,ale wszystko było cool.Doktorek uleczył tą banbkę i se poszła :/
Niezłe ,nie?Nie zmyślam!!! >
O co chodzi Irmie_Lair z tym doktorkiem , ja nic o nim nie wiem :1smutny: . prosze niech mi ktoś to wyjaśni :gu:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 12:15   #499
Jane
Guest

Domyślnie

ale z was nie kumac ludzie poprostu o terapeute
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 13:36   #500
Rapsbery
Guest

Domyślnie uuu...

Grałam sobie Ćwirową i zadzwoniłam po pokojówkę. No i facetka przyjechała, posprzątała i wzięła kasę, a po chwili... moja simka weszła do samochodu pokojówki i odjechała, sprzątaczka została w domu i żyje sobie na moim utrzymaniu, a simki jak nie ma tak nie ma...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania