![]() |
#491 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Raz mi się zdardzyło, że na parceli publicznej przyszedł sim, który nie żył ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#492 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
![]()
ostatnio przydarzyła mi się bardzo głupia rzecz: mam w jednej rodzinie marlene panicz (tą co rozwozi jedzenie) i sima.Raz pojechałam nimi do lazurowej pr. Szła jakaś simka ja najeżdżam na ią a tam pisze marlena panicz!!!!!!!!!!!
![]() ![]() I jeszcze jedno: zauważyłam żę te maxisowe simy na par. publicznych jest np. joe samochodzik wchodze do werony i tam jest taki sam tylko że ma inne imie i nazwisko ![]() ![]() I jeszzce jedno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
![]()
Mnie czasami też ktoś kradnie gazetę i kopie w kosz na śmieci.
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Guest
|
![]()
ja miałam raz tak ze w jednej rodzine Sim był karłowaty (naszczęście potem już był normalny) musial byc jakis błąd w grze a tak to śmiesznie wyglądało ze malo sie ze smiechu nie posikalam
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Woelkość mozna ustawiać kodem,może miałaś włączo nny |
|
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]()
wczoraj mialam takie zdarzenie a raczej bug ale to terz.....gram se na kodzie bob....mój sim ZMIENIA SIE W NIEMOWLAKA to mial czlowiek gryziący ziemie bo to emarytka ,lol babcia w wieku nimowlaka
|
![]() |
![]() |
#498 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
ale z was nie kumac ludzie poprostu o terapeute
|
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]()
Grałam sobie Ćwirową i zadzwoniłam po pokojówkę. No i facetka przyjechała, posprzątała i wzięła kasę, a po chwili... moja simka weszła do samochodu pokojówki i odjechała, sprzątaczka została w domu i żyje sobie na moim utrzymaniu, a simki jak nie ma tak nie ma...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|