Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Poradniki - Różne
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.04.2006, 18:25   #1
UnknowN
Guest

Domyślnie

Hahahahahhahha

Rejestracja bez kodu?? Niewykonalne...

ps. Poleć jej (koleżance) sklep "Media Markt"

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.04.2006, 18:21   #2
ShiinaLP

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Rejestracja bez kodu?? Niewykonalne...

ps. Poleć jej (koleżance) sklep "Media Markt"
09-04-2006 06:00 PM
Nelissa Moja kolezanka ma pirata, a chcialaby zarejestrowac sie na ea. Czy jest mozliwa rejestracja bez kodu seryjnego?
No wiec nie ma z tym większego problemu, tylko trzeba umiec się włamywac. Osobiscie nie mam zielonego pojęcia jak to zrobic, ale mam znajomych dla których to bułka z masłem.

A ja mam pytanko małe. Jeśli zarejestrowałam sie przy podstawowej wersji, muszę też przy nastepnych?? A jesli np wgram później dodatki, to rejestracja w sims2 nadal będzie aktualna czy zablokują mi konto??? I czy nadal będę mogła ściągac pliki???
stare 14.04.2006, 18:34   #3
Isi

Domyślnie

ShiinaLP, nie musisz rejestrować się przy każdym kolejnym dodatku, praktycznie do rejestracji wystarczy jedna z gier (podstawowa wersja albo dodatek).
Można też założyć na każdy dodatek oddzielne konto (inny login), ale nie wiem, czy przypadkiem nie "ścigają" za to.
Isi jest offline  
stare 14.04.2006, 19:23   #4
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ShiinaLP

A ja mam pytanko małe. Jeśli zarejestrowałam sie przy podstawowej wersji, muszę też przy nastepnych?? A jesli np wgram później dodatki, to rejestracja w sims2 nadal będzie aktualna czy zablokują mi konto??? I czy nadal będę mogła ściągac pliki???

Jak nie zarejestrujesz, a wgrasz na EA np sima wymagającego biznesu... To za parę dni, stanie u drzwi Załoga "G" i zarekwiruje Ci kompa z pirackim Biznesem.

No i przy okazji - nie przesadzajmy z tymi superhackerami - więcej robią szumu niż to warte. Włamują się, żeby sobie ściągnąć badziewną kieckę z EA??? :mu:
A może... Ostatnio była super zmasowana hackerska akcja na EA Games- udało się im shackować BBS-a... Czyli posty na forum... :mu:

stare 15.04.2006, 16:44   #5
ShiinaLP

Domyślnie

Cytat:
No i przy okazji - nie przesadzajmy z tymi superhackerami - więcej robią szumu niż to warte. Włamują się, żeby sobie ściągnąć badziewną kieckę z EA?
Oj nie, nie sugeruję przecież, że jakiś 28-letni magister informatyki sobie w simsy pomyka- chodzi mi o to, że bez problemu mógłby to zrobic.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania