![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc potrzebuję :
- płatek róż - deskorolki - hulajnogi - chusteczek higienicznych - wacików - termometr - piłka - buty na półkach - wielkiego łóżka które wygląda jak by pościej była z jedwabu, taki delikatny (?) - świeczki - wieszaki do łazienki na których są szlafroki - miara cm. taka na ściane ![]() - jacuzzi z jasnego drewna Mam nadzieję że pomożecie mi jak najszybciej, z góry dziękuję za pomoc :* Nie jest tego zbyt duzo, więc myślę,że ktoś mi dosyć szybko prześle te dodatki ![]() Pomocy !! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Elizka222 może już Ci ktoś to mówił, ale ja muszę to jeszcze raz powiedzieć... Jesteś bardzo męcząca. Naprawdę. Po co zakładasz tematy w których wciąż prosisz o te same rzeczy? Jeżeli ktoś coś znajdzie to na pewno Ci pomoże. A jeśli dobrze zliczyłam to załorzyłaś już trzy podobne tematy. Bardzo trudno wyprowadzić mnie z równowagi, ale jeszcze kilka nowych tematów więcej i na pewno tego dokonasz.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
elizka222 ja nie wiem, czy Ty sobie żartujesz, czy tak na poważnie. 4 tematy na dzień o tym samym? Inni też szukają dodatków dla siebie i przez to, że zakładasz nowy temat, ich tematy spadają niżej...
Jak już piszę to znalazłam: szafka z butami http://modthesims2.com/showthread.ph...ghlight=hanger Świece http://forum.thesims.pl/showpost.php...44&postcount=5 A resztę może i kiedyś znajdę, ale nie w takim szybkim tempie. I nie wiem, ile tematów do tego czasu założysz. ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiesz co , mylisz się...
Nawet mnie nie znasz i komentujesz kto jaki jest, mnie dziwią takie osoby... O tak ja Ci nie bronię nieczego, a szczególnie do prawa własnego zdania. Ale ty owszem zabraniasz, a to jest nie miłe... Wiesz ja pisze z 20 notek w tym samym temacie ale i tak po 12 godzinach nie pomogło mi wiele osób... A dlaczego ?? NIEWIEM... Chem o czymś powiadomić itd. ale nieee nikt tego nie widzi że potrzebuję czegoś, tylko jak zrobie nowy temat, ja wiem, niechcem zaśmiecać forum i tego nie robię, ale pytanie nie jest takie dlaczego ja pisze to 10 razy, ale dlaczego niema tu tak wiele osób które pomagają, a najbardziej pomogła mi Isi i ona wie po co tu jest, a nie przejmuje się drobiazgami, nie myśli tylko o sobie tak jak ty... No i skoro ty oceniłeś mnie to ja Ciebie i kwita. *Rada dla Ciebie : Pamiętaj !! Nie bądź samolubny ![]() * Bierz przykład z Isi to napewno ktoś Ciebie polubi... Wiesz ja żadko co kogoś nie lubię, ale według Ciebie powinno być TAK jak TY CHCERZ !! I to właśnie jest w tobie wredne. Proszę !! Zmień się a napewno się pogodzimy... *Dla fajnych : Pomóżcie mi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elizka222, ja bym Ci chciała pomóc ze wszystkim i misiek:) tak samo.
A dlaczego mało osób Ci pomogło? Pewnie dlatego, że: - są święta i każdy ma dużo zajęć, ja i tak na forum wszystko dziś robię migiem ;), - jest pełno innych osób i innych próśb, - trudno znaleźć np. miarkę, waciki, termometr... Musiałabym chyba cały dzień szukać tego wszytskiego, a niestety nie mam czasu. :P Ale jeśli założysz 4 tematy, to skutek będzie taki sam, jak wtedy, gdy zakładasz jeden temat. ;) A tak w ogóle to dużo linków dostałaś, niektórzy nie dostają nawet wcale. :P Postaram się to znaleźć, ale w tej chwili nie mogę, pozdrawiam.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ok Isi, wiesz ja jeden i nie więcej tematów na dzień będę zakładała,
ale prosze żebyście częściej mnie zauwarzali ![]() Ale zgadzam się z Tobą, Dzięki że mi pomogłaś i ty najwięcej :* Niemyslisz tylko o sobie i jesteś towarzyska, właśnie taką Ciebie lubimy ![]() Jak ktoś inny może : POMÓC to niech POMORZE ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Widziałaś ile to ja dostałam odpowiedzi w temacie o Kotach? Naprawdę wszyscy starają się pomóc jak tylko mogą. Niestety, takie rzeczy jakmiarka trudno jest znaleźć...
Ja nie znalazłam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ok, niech będzie, zgoda.
Więc potrzebuję żeczy 3 : - płatki róż, - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29590 ZDJĘCIE 23 = ten kominek, i te 2 rzeczy bo bokach ![]() - jakiś sprzęt sportowy do urzytku (Wszyskie tylko do gry THE SIMS 2 pliki : .zip i .packpage ale nie .rar ! ![]() Z góry dzięki, bye |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ok, niech będzie, zgoda.
Więc potrzebuję żeczy 3 : - płatki róż, - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29590 ZDJĘCIE 23 = ten kominek, i te 2 rzeczy bo bokach - jakiś sprzęt sportowy do urzytku (Wszyskie tylko do gry THE SIMS 2 pliki : .zip i .packpage ale nie .rar ! ) Z góry dzięki, bye |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|