|
|
#71 |
|
Guest
|
"Pamiętam...kiedyś w niedzielę rodzice zabierali mnier na lody. Miałam piękną sukienkę, taką niby białą, ajednak podchodzącą pod beż! Była na niej wstążeczka w pasie...ech to były czasy! Właśnie te wspomnienia zainspirowały mnie do zrobienia duplikatu tej sukienki, dlatego że dla dorosłej kobiety- bardziej odważna od tamtej!!!" mówi Jagoda Durrio, nam sukienka przypadła do gustu. Rzeczywiście wyglądem przypomina "stare dobre czasy", ale teraz i ty możesz mieć to w swojej szafie! Oto zdjęcia tej, robiącej furrorę kreacji! Przód: ![]() Tył: ![]() Dla pań o nieco okazalszych kształtch, również znajdzie się sukieneczka!!!: ![]() ...I każda duża dziewczynka czuje się w niej doskonale: ![]() Dla gazety Fashion File komentowała Jagoda-K Daje wam ją na pozarcie nie oczekuję dobrych komentarzy...this is my second dress Ostatnio edytowane przez Nilieny : 12.04.2006 - 16:10 |
|
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
sliczna ale..... powinna miec inne kolorki a nie biale 8,5\10
|
|
|
#73 |
|
Guest
|
ta biala sukienka jest po prostu sliczna ;] jako wizytowa bylaby swietna dla simki: P
nie ma skali ocen, po prostu mi sie podoba - i to bardzo:> |
|
|
#74 |
|
Reputacja: 10
|
Sukienka jest śliczna i naprawdę profesjonalnie wykonana, nei mam żadnych zastrzeżeń. Skarpetki i buty też świetnie wyglądają. Bardzo mi się podoba.
![]() Z wiosną kojarzy mi się jednak zielony kolor. To znaczy, nie, że cała sukeinka musi być zielona, tylko zieleń powinna jak dla mnie dominować.Ale nie patrząc na temat konkursu ciuszek jest super. ![]() Pozdrawiam
|
|
#75 |
|
Guest
|
Dodaję nowy makijaż+ recolor sukienki(cały download zlikwidowany, simsy nie chciały chodzić)
![]() Wedlug mnie szminka jeszce przejdzie, ale cień... ![]() ...a recolor nie wyszedł zbyt ładnie |
|
|
#76 |
|
Guest
|
No fajne
![]() ![]() ![]() ![]() Cień - 6/10 Szminka - 9/10 Recolor - 7/10 No podaba mi się ![]() ![]() ![]() Czekam na następne![]() ![]()
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
W makijażu podoba mi się szminka i tusz do rzęs. Ale niezbyt mi sie podoba cień do powiek i puder. Recolor moze byc.
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
skąd śćągnełaś fryz madonny i tej bardzo rudej no tej ostatniej bo ja jakoś niewiem :wacko: Jak coś to jutro dam ocenki
|
|
|
#79 |
|
Reputacja: 10
|
Ładne te Twoje simki.Nawet fajny makijaż, ale żeczywiście w cieniach jest coś dziwnego... Może za mocne? A jeśli chodzi o recolor jest OK
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|