|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hmmm, no to ja pierwsza,
myślę właśnie nad zrobieniem ładnej knajpki, z podpiwniczeniem, w którym zgobię nielegalną spelunkę w stylu lat 60, HIPI LIVE, oczywiście obowiązkowo sprzęt do puszczania "bombelków", trza tylko ściągnąć zmodyfikowany z dymem, to tego zmodyfikowana beczka z sokiem, pare ciuszków hipi dla obsługi i będzie impra, jak ta lala jak wreszcie znajdę czas na budowę wstawię kilka scrinów |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie sie marzy hotel. Ale chyba jak na razie to nierealne. Chyba ze ktos ma jakis pomysl....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam sklep IKEA- wiecie co to jest...
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a jak sobie ściągniesz z http://www.modthesims2.com/ łóżko z opcjami seksualnymi, możesz nawet otworzyć agencję towarzyską, wszyscy grzecznie będą szli na dzieńn dobry do tego łóżka na sex |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() I czy to, o czym mówisz to łóżko, czy hack na łóżko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja mam sklep z oświetleniem 'LumeArt' ;] (bo LumenArt już istnieje
![]() Ja też proszę o to łóżko ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jeżeli chodzi odziałanie: są opcje, np. w jakim mają się relaksować simsy stroju (np. nago), czy sex z młodzieżą wchodzi w rachubę, czy nie, itp. wszystkie simki od wieku nastoletniego od razu, jak nie mają co robić, idą się relaksować bez problemu dochodzi do zbliżeń, bez względu na poziom znajomości, czy nawet jej brak bardzo ułatwia zdobycie przyjaźni innych simsów, a raczej miłości i pozwala spokojnie iść na platynie przy skłonności sima do romansów jest też w takim kolorze i kształcie, że łatwo dobrać inne meble dołączam też link na "łatwą sofę" http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=116724 |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |