|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
5 | 26.32% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
9 | 47.37% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 21.05% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 5.26% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Graficznie na pierwszy rzut oka fajnie- zdjęcia mają dobrą jakość i bardzo podoba mi się czcionka- taka jak na forum, czytelna.
Tylko wszystko psują niskie ściany i kryształki.Na drugim obrazku dziwnie zabrzmiało "Obiecałaś że już nie będziesz". Chyba powinno być "Obiecałaś, że już cię nie będzie". Dziwne jest to, ze Diana i Piotr przedstawili się sobie dopiero na 25 zdjęciu, a najdziwniejsze, że po tym, jak ją zgwałcił, ona została niego na noc i jeszcze powiedziała, że robi to ze względu na niego. Brak logiki w jej postępowaniu.Temat o siostrach, choć często wykorzystywany, jest dla mnie ciekawy, tylko może bardziej to dopracuj- i graficznie, i treściowo. ![]() Pozdrawiam Edit: Kaedea Acha, to źle zrozumiałam, sorry. Nie wiem, czemu mi się tak pomieszało.
Ostatnio edytowane przez Isi : 15.04.2006 - 12:52 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Powiem Ci, że nie jest źle, a nawet całkiem dobrze. Stosuj się do rad których udzielili Ci inni użytkownicy (chodzi mi o kryształki i ściany). Ocenię po drugim odcinku.
Pozdrawiam. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
No może być... Ale mam kilka zastrzeżeń. Np. niskie ściany, kryształki, zdjęcia mogłyby być większe, ale ogólnie są dobre :] Trochę szybka akcja. Poczekamz oceną.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hihi, jest lepiej niż myślałam, dzięki :*. Tylko powiedzcie mi co to są te kryształki, bo ja jestem ciemna, ale domyślam się, że to są te zielone nad głowami
. Tak czy nie, odpowiedzcie .
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Niskie ściany, szybka akcja... Parę głupkowatych wypowiedzi i kryształki. Cóż... Mam nadzieję, że to poprawisz. Będę tu czasem zaglądać i pewnie kiedyś też postawię ocenę. Narazie miło się to czyta z powidu dobrej jakosci zdjęć, i jakiegoś określonego motywu, choć można się zgubić w niektórych miejscach. Powodzenia.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Eee.. cuiekawy pomysł, tylko chmurki nie są poustawiane zbyt dobrze, nie mogłam się połapać. Ale jakoś to poszło. Czekam na kolejny odcinek... bo jakoś teraz nie moge ocenić
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Tak, kryształki to są te zielone nad głową
.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja robie tak, że ten który ma być najpierw czytany daje najwyżej i pod nim następny itd.
A co do tego gwałtu, to skoro jej nie zgwałcił to dlaczego ona wychodząc z łóżka myślała "Jak on mógł.... chlip, chlip" ( czy jakoś tak). Zresztą i tak bezsensu jest to że została na noc z facetem który chciał ją zgwałcić. |
|
|
|
#10 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
http://img114.imageshack.us/img114/8749/13uf.jpg Albo tak jak powiedział Toxic. A z tym gwałtem, to myślałam, że był, tylko nie pokazałaś dokładnie.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|