|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
3 | 37.50% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
2 | 25.00% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
1 | 12.50% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 12.50% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 12.50% |
| Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
To fs bardziej mi się podoba od poprzedniego. Nie ze względu na piosenkę, bo tamtą lubię o wiele bardziej, ale tutaj zdjęcia moim zdaniem dobrałaś o wiele lepiej (choć tam było na[rawdę dobrze). Zazwyczaj nie lubię rozmazanych fotek, ale tu pasują. Śliczne kolory.
Jedynie mogę się przyczepić do kanciastych ramion Simki i Sima- niskie detale. ![]() Ale ogólnie bardzo ładnie zilustrowałaś. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nawet spodobało mi się
Fajne te rozmazane zdjęcia. Jedyne, co mi nie pasuje, to te czerwone iksy. Ale ogólnie jest dobrze.
Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 17.04.2006 - 10:11 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Podoba mi się. Bardzo fajne przedstawienie. Do tego piosenka swojego czasu bardzo znana, w sumie do teraz chyba każdy potrafi ją rozpoznać- przynajmniej ja. Zdjęcia pasują do piosenki, oddają jej nastrój... Ogólnie praca bardzo pozytywnie oceniona.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hm... szczerze mówiąc nie lubie tego typu FS... A jeszcze ta piosenka... argh! Nie cierpie jej! ;-P Ale to tylko moje zdanie...
Chociaż zdjęcia są bardzo ładne... Jestem ciekawa co Ty dasz w następnym odcinku o_O No dobra... zobaczymy co będzie dalej... Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Caro dasz linka do twojego poprzedniego fs??
Ocena:8/10 GRATULACJE!! |
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 15
|
Zaczne od - :
- brużdżą tam trochę te X - niskie detale simów Teraz + : - fajny pomysł - ładne rysunki - ciekwe kolory Ogólna ocenka 8/10
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mi to jakoś nie przypadło do gustu...
tekst nie swój, obrazki jakieś... znaczy wiem, że powinny być takie stylizowane na wspomnienia, ale bez przesady! Korzystam z linka ^^ |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Po prostu aż brak mi słów....
BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE BOSKIE.....Ach.......
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Pomysł naprawdę oryginalny. Podoba mi się, zdjęcia świetnie dobrane. Fajnie wyglądają te rozmazane zdjęcia i te x-sy xD
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|