Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.04.2006, 18:58   #41
swietymikolaj
Guest

Domyślnie

TA fryzurka jest z www.modthesims2.com (musisz być zalogowana) a to link do tej fryzurki http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=110325 tam jest stronka z tym meshem czy jakoś tak ale jak coś to mesh jest tu http://louis.new21.net/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.04.2006, 19:06   #42
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Powiem jedno: Ta Jessica jest piękna i chyba będę na nią głosować! 10/10

stare 09.04.2006, 07:16   #43
linkinhay
Guest

Domyślnie

Jessica jest przecudowna!! Masz u mnie głosa!!

stare 09.04.2006, 10:02   #44
riannon
Guest

Domyślnie

JESSICA ma ładną fryzurę, ale chyba to jest jedyna rzecz jaka mi się w niej podoba. Ma zbyt pucołowatą twarz i dziwne oczy.

stare 17.04.2006, 10:17   #45
swietymikolaj
Guest

Domyślnie

Czas na reaktywacje...niestety brak dodatków nie pozwolił mi na tworzenie simek. Sonia(bo tak nazywa się simka) jest ekem...taka jakaś inna . Nie w moim stylu. taka pyzata . Ale to dobrze....Oki teraz foty , oglądajcie i oceniajcie

stare 17.04.2006, 10:25   #46
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

No, widać, że trochę inna od Twoich Simek.
Nie lubię zbytnio pyzatości u Simów, ale nie jest tak źle. Ładnie dobrałaś kolory (tzn. oczy, makijaż, ciuchy, włosy), wszystko do siebie pasuje. Ogólnie nei mogę nic złego powiedzieć, podoba mi się. Może nie jakoś szczególnie, ale jednak.

Nie oceniałam Jessici Foster. Wszytsko jest OK, ale nos i usta ma bardzo drobne, małe, wydaje się mi przez to zbyt delikatna. I pieprzyki u Simów najczęściej mnie denerwują, ogólnie nie mój typ.

I jeszcze wcześniej była Klara- bardzo ładna, najładniejsza z tej ostatniej trójki, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 18.04.2006, 08:59   #47
T42
Guest

Cool

Jessica: Wygląda bardzo przyjaźnie.. ale troszkę za delikatnie. Taka słodka-duża-dziewczynka Myślę, że ma za wysokie czoło, a grzywka powinna trochę nachodzić na oczy. Ogolnie - jest w porządku.

Sonia ma ładne oczy. Taki delikatny makijaż dodaje jej uroku. Tylko kształt ust i ich kolor mi nie pasuje. Chyba zbyt wulgarny jak na tą simkę

stare 18.04.2006, 12:45   #48
riannon
Guest

Domyślnie

Sonia jest nawet ładna, ale nie podoba mi sie kształt jej ust. I nie za bardzo lubie ta fryzurkę..

stare 27.04.2006, 16:46   #49
swietymikolaj
Guest

Grin Kolejna dwka piękności:P

Nudziło ,mi się więc pościągałam sobię troshke dodatków i zrobiłam dwie simski . Znów musiałam je ściągać!Cholerne wirusy!!!!!No ale teraz do rzeczy oto te simsi:
PierwszaDominika:
Druga Kelly : tochę świecąca ale możę być POZDRO!!!

stare 27.04.2006, 17:16   #50
Evan
Guest

Domyślnie

Ta pierwsza jest ładna,ma ładne oczy i usta,natomiast ta druga ma trochę świecącą twarz i fryz trochę taki nie za bardzo.Podobają mi się jej oczy.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania