|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie się bardzo podoba. Wszystko
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajne! 20/20
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajniutki domek. Jaki nowoczesny i męski. Ktoś powiedział, że kawalerka to jeden pokój. I zgadzam się z tą osobą, ale wybaczmy GreenGirl tego 'błędu', a raczej niedociągnięcia
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wszystko luksusowe, ladnie pieknie, ale jakos na ogrodek nie starczylo ;> Taki pusty...
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Taki mały, ale przytulny. Do gustu przypadła mi tez bryła. Moze następnym razem zrób dom w bardziej żywych kolorach..szary troszke odstrasza..
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj!
Domek jest śliczny. Mały, skromny a jednocześnie przestrzenny i fajnie pomyślany. Zwłaszcza interesująca jest bryła. Może jedynie wystrój nie jest w moim stylu ale to rzecz gustu a jak wiadomo każdy ma innny i o tym sie nie dyskutuje ![]() Jak dla mnie 10 na 10. Oby tak dalej! ![]() Ps. Czy była możliwość ściągnięcia go od Ciebie? Pozdrawiam! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek , wygląda jak taki domek letniskowy lub wczasowy ale na poczatej w sam raz
![]() Na pewno też jest w męskim stylu. 9/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ładny domek,może te kolory ścian nie ją za ładne,ale i tak mi się podoba.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|