|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
I czy to, o czym mówisz to łóżko, czy hack na łóżko? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja mam sklep z oświetleniem 'LumeArt' ;] (bo LumenArt już istnieje
)Ja też proszę o to łóżko
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
jeżeli chodzi odziałanie: są opcje, np. w jakim mają się relaksować simsy stroju (np. nago), czy sex z młodzieżą wchodzi w rachubę, czy nie, itp. wszystkie simki od wieku nastoletniego od razu, jak nie mają co robić, idą się relaksować bez problemu dochodzi do zbliżeń, bez względu na poziom znajomości, czy nawet jej brak bardzo ułatwia zdobycie przyjaźni innych simsów, a raczej miłości i pozwala spokojnie iść na platynie przy skłonności sima do romansów jest też w takim kolorze i kształcie, że łatwo dobrać inne meble dołączam też link na "łatwą sofę" http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=116724 |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ooo Ale to łóżko ma opcji... Która jest od czego?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
1. Temat nie jest o łóżkach!
2. Mój biznes to Klub nocny (czasami całodobowy) Coś typu lu-lu. Właściciel Wampir, a barman i "tancerki" to przyjaciele Roberta (Wampir) |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja planuję zrobić:
* burdel ^^ * galerię z obrazami * restaurację, w której byłoby miejsce do zabawy z rodziną itp. |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
no dobra zrobie agenje towarzyska, a jak na tym zarobie? ;> Edit Wilekie dzięki za link :] zarabiam... agencja towarzyska jest bardzo opłacalna... szczegolnie jako "przedsiebiorstwo domowe" kupiłem łóżkko, przychodza klijenci.... fakt, ze na nich nie zarabiam, ale dzieki ih gwiazdka wybieram jakies tam nagrody pioeniezne
Ostatnio edytowane przez Mikolay : 14.07.2006 - 12:11 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ja mam "DESę" - dzieła sztuki i antyki
No i jeszcze pub ale to chyba nic oryginalnego.... A to łóżko - znalazałm jakieś na modthesims i działa ono tak, że simy mogą robić "barabara" nawet mając mało punktów kontaktów, poza tym inne simy nie będą o to zazdrosne. Ide zaraz wypróbować...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|