![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
TA fryzurka jest z www.modthesims2.com (musisz być zalogowana) a to link do tej fryzurki http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=110325 tam jest stronka z tym meshem czy jakoś tak ale jak coś to mesh jest tu http://louis.new21.net/
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Powiem jedno: Ta Jessica jest piękna i chyba będę na nią głosować! 10/10
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Jessica jest przecudowna!! Masz u mnie głosa!!
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
JESSICA ma ładną fryzurę, ale chyba to jest jedyna rzecz jaka mi się w niej podoba. Ma zbyt pucołowatą twarz i dziwne oczy.
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, widać, że trochę inna od Twoich Simek.
![]() Nie lubię zbytnio pyzatości u Simów, ale nie jest tak źle. Ładnie dobrałaś kolory (tzn. oczy, makijaż, ciuchy, włosy), wszystko do siebie pasuje. Ogólnie nei mogę nic złego powiedzieć, podoba mi się. ![]() ![]() Nie oceniałam Jessici Foster. Wszytsko jest OK, ale nos i usta ma bardzo drobne, małe, wydaje się mi przez to zbyt delikatna. ![]() ![]() I jeszcze wcześniej była Klara- bardzo ładna, najładniejsza z tej ostatniej trójki, nie mam żadnych zastrzeżeń. ![]() Pozdrawiam
#47 |
Guest
|
![]()
Jessica: Wygląda bardzo przyjaźnie.. ale troszkę za delikatnie. Taka słodka-duża-dziewczynka
![]() Sonia ma ładne oczy. Taki delikatny makijaż dodaje jej uroku. Tylko kształt ust i ich kolor mi nie pasuje. Chyba zbyt wulgarny jak na tą simkę ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Sonia jest nawet ładna, ale nie podoba mi sie kształt jej ust. I nie za bardzo lubie ta fryzurkę..
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza jest ładna,ma ładne oczy i usta,natomiast ta druga ma trochę świecącą twarz i fryz trochę taki nie za bardzo.Podobają mi się jej oczy.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|