|
|
#41 |
|
Guest
|
TA fryzurka jest z www.modthesims2.com (musisz być zalogowana) a to link do tej fryzurki http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=110325 tam jest stronka z tym meshem czy jakoś tak ale jak coś to mesh jest tu http://louis.new21.net/
|
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Powiem jedno: Ta Jessica jest piękna i chyba będę na nią głosować! 10/10
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Jessica jest przecudowna!! Masz u mnie głosa!!
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
JESSICA ma ładną fryzurę, ale chyba to jest jedyna rzecz jaka mi się w niej podoba. Ma zbyt pucołowatą twarz i dziwne oczy.
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
|
|
|
#46 |
|
Reputacja: 10
|
No, widać, że trochę inna od Twoich Simek.
![]() Nie lubię zbytnio pyzatości u Simów, ale nie jest tak źle. Ładnie dobrałaś kolory (tzn. oczy, makijaż, ciuchy, włosy), wszystko do siebie pasuje. Ogólnie nei mogę nic złego powiedzieć, podoba mi się. Może nie jakoś szczególnie, ale jednak. ![]() Nie oceniałam Jessici Foster. Wszytsko jest OK, ale nos i usta ma bardzo drobne, małe, wydaje się mi przez to zbyt delikatna. I pieprzyki u Simów najczęściej mnie denerwują, ogólnie nie mój typ. ![]() I jeszcze wcześniej była Klara- bardzo ładna, najładniejsza z tej ostatniej trójki, nie mam żadnych zastrzeżeń. ![]() Pozdrawiam
|
|
#47 |
|
Guest
|
Jessica: Wygląda bardzo przyjaźnie.. ale troszkę za delikatnie. Taka słodka-duża-dziewczynka
Myślę, że ma za wysokie czoło, a grzywka powinna trochę nachodzić na oczy. Ogolnie - jest w porządku.Sonia ma ładne oczy. Taki delikatny makijaż dodaje jej uroku. Tylko kształt ust i ich kolor mi nie pasuje. Chyba zbyt wulgarny jak na tą simkę
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
Sonia jest nawet ładna, ale nie podoba mi sie kształt jej ust. I nie za bardzo lubie ta fryzurkę..
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
Ta pierwsza jest ładna,ma ładne oczy i usta,natomiast ta druga ma trochę świecącą twarz i fryz trochę taki nie za bardzo.Podobają mi się jej oczy.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|