|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No sama nie wiem. Bryła jest ciekawa. Ale coś mnie w tym razi. Na razie nie wiem co, ale jak się dowiem to napiszę
![]() P.s. Małe pytanko które mnie nurtuje. Otóż, czy wszyscy fryzjerzy w WB jak kogoś obcinają tą zawsze muszą zchrzanić? Bo na wszystkich ilustracjach zawsze tak widać (a sama nie mam WB więc nie sprawdzę ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Centrum fajne, ale razi mnie ta bryła i ogólnie nieskomplikowana budowa całej budowli xD Środek może być, fajne jest to miejsce z jaccuzi. To chyba tyle
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tyle jest fajne czy tyle Twojej wypowiedzi? xD
misiek wszyscy! chyba że ich zatrudnisz w swoim własnym biznesie ze złotą rangą kosmetyka xD co kosztuje setki, a nawet tysiące xD |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
zacnie zacnie ^_^ tylko nie pasi mi podłoże i ściany wieży
i po szczerości, to brakuje mu charakteru. Niby ładny, ale... :con: |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Super!
Bryła: 9/10 - Kwadrat Pomysł 10/10 Wykonanie 8/10 27/30 - Super! "dla zapominalskich" czyli co? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no dla zapominalskich (nie uwzględniłem tego xD, bo sam taki jestem)
jak jakaś babuszka wzięła taksówke do miasta na zakupy, a z broszury wyczytała, że tam jest sklep i za nim dotarła na szósty step parku, to musiało trochę potrwać. dlatego nazywa się dla zapominalskich, bo jedziesz do miasta na stresujące (przy małych funduszach xD ) zakupy, a wychodzisz z nich wypocząty/a. o to właśnie chodzi w sklepiku dla zapominalskich xD EDIT: Jak park nazywa się ZACHODNI Centaur, to w planach firma Ustronie Józka spółka w z o.o. ma park WSCHODNI Centaur. hmn... jak stworze wschodniego centaura, to zostaje jeszcze północ i południe... xD Ostatnio edytowane przez Fi0let : 19.04.2006 - 21:46 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
powiem tak: podoba mi sie, tyle tylko że do tego salonu fryzjerskiego to powinieneś dac inne lampy... one bardziej pasuja do dyskoteki lub pubu
![]() ![]() 8/10 ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Cudo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|