![]() |
#1 |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Znudzi³o mi siê ju¿ budowanie parterówek, wiêc zabra³am siê za co¶ wiêkszego. Dom zamieszkany jest przez 3 osoby: babciê, córkê i wnuczkê. Ca³y parter jest przeznaczony dla babci, a góra dla córki i wnuczki. Budowa³am go przez 4 dni :P
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:49 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerze - nie podoba mi siê... Z zawn±trz tak dziwinie. Mi to bardziej pasujê na ¶wi±tynie, a nie na dom mieszkalny. W ¶rodku... Babcia bardziej unowocze¶niona od córki i wnuczki? Eee co¶ tu nie pasi. Wg. mnie meble z parteru powinny siê znale¼æ na piêtrze i odwrotnie. Jedyne co mi siê podoba to sypialnia babci, córki i obie ³azienki. Ocena: 4/10. Pozdrawiam, Michalunia
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
yyy... No nie wiem.
+Ogród +£azienka Babci +Salon Babci +Sypialnie na piêtrze -£azienka Na górze -Sypialnia Babci Suma: 8.9/10 Sypialnia Babci za nowoczesna. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek mi sie podoba, ale dach... Spapra³ wszystko :/ W³a¶ciwie mogê siê przyczepic tylko do tego dachu, reszta mi sie podoba
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nawet ladne ale 8,5/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
zewn±trz mi siê nie podoba, natomiast wewn±trz jest super :)
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
fajny 10/10 skad masz komputerek ten przy takim krzesle kwadrwatowym
![]() |
![]() |
#8 | |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ³adny domek. Jest bardzo realistyczny, co ma³o komu siê udaje. Tobie siê uda³o
![]() Ocenka: -z zewn±trz: 10/10; -wewn±trz: 10/10 oczywi¶cie ![]() -razem: (tak wiem, bardzo trudno siê domy¶liæ...) 10/10. Pozdrawiam. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ogólnie mam tylko dwa zastrze¿enia:
-dziwny dach, chociaz ciekawy ![]() -parter, w którym mieszka babcia jest ma³o babciowaty. Za nowoczesny. Z zewn±trz jest fajnie, na górze tez. |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|