|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 44.44% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 38.89% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 11.11% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.56% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie znam przygód Lary Croft z filmu, gier... Więc jest to dla mnie "nowość".
![]() Co mogę powiedzieć? Zdjęcia są bardzo ładne, plakat też (tylko te zielone napisy trochę niewyraźne). Na błędy starałam się nie zwracać uwagi, ale czasem same rzucają mi się w oczy i nie mam na to wpływu. ![]() ![]() Ten odcinek to rzeczywiście było wprowadzenie, wszystko wydaje mi się opisane tak jakby w skrócie, dlatego nie oceniam jeszcze. Fabuła ciekawa, ale przez to, ze wszystko tak szybko się dzieje, traci swój urok. Ale poczekam na odcinki, żeby coś więcej powiedzieć. ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No,no,no
![]() ![]() No a Lara jest naprawdę ładna. Jedno moje zastrzeżenie to takie,że ojciec Lary wysłał ją już na tą wyprawę, nie powinna poczekać do 18 - stki?. No,ale to ty jesteś "panią" twojego FS więc stawiam w sądzie na odlotowe i czekam dalej na odcinki (mam nadzieję,że równie interesujące).Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
Rozumiem, że to FS jest wzorowane na TR:Legend, mam rację? :P
Dobra, jest sporo niedociągnięć. W czasie wypadku Lara miała 9 lat, a nie 13. Amanda była w tym czasie w jej wieku... ba, nie znały się wtedy. Matka Lary nigdy nie miała pogrzebu. Zniknęła po wyjęciu Excalibura z Dais'u. Jest dużo powtórzeń, np: Cytat:
Ogółnie nie podoba mi się. Nie przepadam za FSami opartymi na grach/filmach. 4/10 Ostatnio edytowane przez Puvix'L : 26.04.2006 - 14:12 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|