|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 44.44% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 38.89% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 11.11% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.56% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hym, nie wiem jak innym, ale mnie się podoba
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Najpierw minusy
- widac kilka błędów ale najbardziej przeraził mnie z kąd :wacko: - kilka wyrazów powtarza się Teraz plusy: - ładna jakość zdjęć - podoba mi się ten sen malej Lary na 5 obrazku (nie licząc plakatu) Ogólnie nie jest źle 8/10
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Supcio!!! Śliczna ta Lara! Skąd masz te włoski? W grze chyba takich nie ma. Twoje fotostory bardzo mi się podoba. Zdjęcia śliczne. Czekam na następony odcinek.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajuper!!!Bardzo fajny odcinek!!Trochę niewyrazny napisane zielone, tez troszke jest błędy literowki.Czekam na nastepny!! ocenię po 3-4 odcinku
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
otóż prezentuję.. prezentacje tekstową albo tzw. zapowiedź lub po prostu - post.
następny odcinek wyjdzie po weekendzie majowym, ponieważ wyjeżdzam na działkę w rypinie pod toruniem, będę miała czas żeby napisać scenariusz, a zdjecia... zdjęcia to sama przyjemność ![]() także czekajcie.... mam nadzieje że macie na co ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No cóż. Wszystko jest w miarę ładnie napisane. Są powtórzenia, literówki i inne błędy, na które jednak zwraca się uwagę, a nie tylko na fabułę... Zdjęcia są w miarę ładne. Nie oglądałam filmu, który przedstawiasz w tym FS, ale sądząc po wcześnieszych komentarzach, nie zabardzo trzyma się to 'kupy'. Chociaż wspominałaś, że niechcesz opisywać wszystkiego krok, w krok po filmie. Rozumiem też, że w 'the sims' nie da się wszystkiego przedstawić, tak jakby się chciało. Cóż, na dzień dzisiejszy, FS jest przeciętne. Zajrze tutaj potem... Staraj się nie popełniać już tylu błędów.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Osobiście nie znam przygód Lary Croft, więc jest to dla mnie coś zupełnie nowego. Zdjęcia mi się podobają, a w szczególności jedno: Laura śpi i śni o sobie i matce, jest śliczne xD
W tekście jest troszkę powtórzeń i literówke, ale nie rzucają sie za bardzo w oczy. Całkiem fajnie piszesz..czekam na kolejny odcinek, po przeczytaniu, którego byc może ocenię twoje FS.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Muszę Ci powiedzieć, że to wspaniały pomysł. Przygody Lary Croft. To nieziemskie
![]() Mam jednak małe minusy do wymienia: Otóż zdjęca są doskonałe, gratuluję talentu, ale te zielone napisy informujące o miejscu akcji i zawirające godzinę są mało czytelne. Tekst czasem jest nie za spójny, wykryłam w niektórych miejscach brak interpunkcji, oraz par literówek. Dzisiejsza ocena to: 8/10. 1 pkt odjęłam Ci za barka ( w niektórych miejscach) interpunkcji oraz za drobne literówki i niespójny tekst pod koniec 1 pkt odjęłam Ci za te nieczytelne napisy na zdjęciach ( po 0,5 pkt za każde ![]() Trzymaj się i pisz kolejny odcinek! Pa! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No to może w punktach:
-zdjęcia ładne (nie czepiam się wyraźności ubrań, bo sama mam z tym problemy) ![]() -fabuła...no całkiem, całkiem ![]() -ogólny wkład pracy-widać, że się starałaś ![]() To tyle ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|