|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
zawsze o mnie zapominasz T_T albo dlatego, ze tu nie pisalam ;o tak, moj nick to taki jaki tu mam :P |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja jestem Aadvark xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mmmm, ja tez sie zarejestrowałem ;>
Poki co, ktos mnie zaczepil z forum, bodajze o nicku 'sensoda' z pytaniem, czy tez w to gram ;> btw. widzialem icej in łorsol ;> |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Właśnie przechodze załamanie nerwowe........
Była awaria i straciłem prawie cały swoj dorobek i moje 8000 Tysięcy ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
wezcie mi o tym kurfa nie przypominajcie........
Moja plyta sprzedala sie w PONAD MILIONIE EGZEMPLARZY,i co?GOWNO! Tylko singielek wydany sie ostal...... Mam wszystkie piosenki ze starej plyty,ale skad mam wiedziec,ze tak samo dobrze ta sama plyta sprzeda sie jak tamta poprzednio.... Eh.... Dobrze przynajmniej,ze dostalam 1300 punktow ruchu,ale co one mi dadza... ;/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pocieszcie się tym, że są osoby, które miały parę płyt na koncie, dobrze sprzedających się, piosenki na listach przebojów, milionowe zarobki i pieniądze stracone przez smsy. Te osoby mają na co narzekać. A nie Wy, Ci, którzy wydali powiedzmy jedną płytę...
Mnie też to dotknęło (;<), ale cóż można zrobić? Jedynie żyć dalej, próbować odbudować swój... sukces. Mi się akurat awaria opłaciła, bo straciłem dziecko (;d) i będę dostawać więcej punktów (jak partnerka jest w ciąży dostaje się 150). Wygrałem też na loterii, i mam więcej forsy niż kiedykolwiek. Nagrywanie piosenek też mi idzie lepiej. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To muszę zobaczyć xD
Eee? "Wystąpił bład! Komunikat: Nie ma takiego użytkownika lub podałeś złe hasło!" O_o Wpisałam wszystko dobrze... To muszę się znowu zarejestrować? Edit: A, dobra. Fajnie, na samej górze strony, małymi literkami... Dopiero zauważyłam. xD Ostatnio edytowane przez Amethyst43217 : 02.05.2006 - 16:58 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|