Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.05.2006, 20:41   #1
mara
Guest

Domyślnie .

Nie podoba mi się...tylko urządziłaś ten domek. Za mało swojego wkładu w pracę...0\10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.05.2006, 20:44   #2
girlie94
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mara
Nie podoba mi się...tylko urządziłaś ten domek. Za mało swojego wkładu w pracę...0\10
;( ;( ;(

Nie spodziewałam się kokosów za ten dom, no ale to trochę nie fair, bo dużo w nim zrobiłam. Na górze pozmieniałam ściany, wszędzie zmieniłam tapety i podłogi, dobudowałam garaż, w całości ogród to moja robota (pierwszy raz stawik mi się udał ) i jeszcze z pół godziny kombinowałam, jak ustawić oświetlenie na zewnątrz, żeby w nocy dom ładnie się prezentował. I dostaję za to 0 punktów ;( ?
No, ale każdy ma własny gust i skoro Tobie się nie podoba, to okay.

stare 01.05.2006, 21:05   #3
Rivendell
Guest

Domyślnie

Dach jest conajmniej dziwny, lepszy byłby normalny a nie płaski. W środku też żadna rewelacja, za zimne kolory jak dla mnie, wszystko utrzymane jest w białej tonacji. I tylko jedna roślina? Ogólnie: Nie podoba mi się. 2/10
Oczywiście takie jest tylko moje zdanie, proszę sie nie obrażać.
Pozdrawiam

stare 01.05.2006, 22:11   #4
She-chan
Guest

Domyślnie

O Dzizas, dzizas (tu She zagryza zeby). Wreszcie coś normalnego, a nie normalnie nieuzyteczne i niewygodne w rl meble. Bardzo mi się podoba. Myślę, że nawet dzień czy dwa moglabym w czymś takim pomieszkać. Jak chcesz być fajna to zrób wersje do, której nie trzeba nic poza oryginałką, bo domek to poprostu cud miód i orzeszki. Szczególnie kuchnia mi się podoba, jest taka przytulna, fajnie, że wstawiłaś tam ten dywanik. Może w jadalni i sypialni jest troche za pusto, ale słoneczniki czy jakiś inny kwiat rozwiązałby sprawę ;p
Pozdro.

stare 01.05.2006, 22:46   #5
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie

A mnie się bardzo podoba Sama ostatnio zabrałam się za domek clean ale jakoś wolno mi idzie jego robienie A wracając do twojego domku. Podoba mi się. Ja zmieniłabym tylko kolor ścian. Daje 9/10 za ściany i ściągam
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline  
stare 01.05.2006, 23:12   #6
Mgiełka
Guest

Domyślnie

A ja Ci powiem, że ten domek mi się podoba. Jest funkcjonalny i w moim stylu. Sama robię podobne
Jednak mam kilka zastrzeżeń, oto one:
Przed TV postawiłabym przynajmniej podwójną kanapę, aby gość jak coś miał gdzie siedzieć.
Parkiet na dachu zmieniłabym na coś innego, albo dała inny jego rodzaj.
Ogólnie troche pustawo w tym domku. Podoba mi się to, że jest bez dodatków i funkcjonalny. I za to masz u mnie plusa.
Ocena: 8/10

stare 02.05.2006, 11:16   #7
girlie94
Guest

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie pozytywne opinie i proszę o więcej . Zrobiłabym wersję domku tylko dla The Sims 2, ale nie wiem, czy wystarczy skasować dodatki, które pojawiają się w Nocnym Życiu i Biznesie czy co.

stare 01.05.2006, 22:50   #8
riannon
Guest

Domyślnie

Po pierwsze: nieco zdziwiło mnie drewno na dachu...a co będzie jak przemoknie xD ??
Ogród nie podoba mi się, pasowałby bardziej do jakiejś willi niż do domku dla jednej osoby. Zrobiłam bym raczej jakiegoś grilla, coś do siedzienia lub leżenia. Nie podoba mi się również jeziorko, może i fajnie wyjść sobie rano na balkon i słyszeć kumkanie żab, ale mogłaś tam dodać więcej roślin, jakaś wierzbę na nim.
W środku najpierw zauważyłam to, że kolory są ciemne i szare. To duży minus. Jakby tego było mało to nie ma na nich żadnego obrazu/ozdoby a firanki są również w ciemnej kolorystyce. Z tego co zauważyłam lampy w każdym pokoju są takie same, a maxis nie dał tylko jednej lampy o_O. Wnetrza są dosyc puste, nie zagospodarowane, mogłas się troszkę bardziej postarać. Najładnieszym pomieszczeniem jest chyba gabinet. Wygląda w miarę dobrze.
Ogólnie: brakuje mi obrazów, jakiś żywszych akcentów.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania