Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 9 27.27%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 12 36.36%
3 gwiazdki - Przeciętne 7 21.21%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 15.15%
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2006, 18:17   #51
Vavill
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Caesum
Vavill... TAM DACHU NIE MA bo to są ruiny starej szkoły!
Ruiny też mają dach. Szczególnie jeśli widze gdzieś tam schody lub coś schodopodobnego. Dobra - ja już się więcej dachów czepiać nie będę. Przepraszam - -

Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:06
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2006, 18:52   #52
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie

Widze zdjęcia . Przyznam, że w TS1 jakoś bardziej mnie wciągało. Dlaczego przy 6 albo 7 odcinku piszesz "zapomniałem o rodzicach" a pokazujesz nauczycieli? Kuje mnie w oczy też to ciągłe "rykną". Czy oni nie mogą poprostu mówić? Cały czas ryczą, wrzeszczą i krzyczą. Ogólnie nie jest xle, ale nie jest też zachwycająco
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2006, 22:50   #53
eloquence
Guest

Domyślnie

Rzeczywiście w TS1 to fotostory miało taki "swój" klimat. Tekst jest dobry, ale niektóre opisy nudzą np. opis ich zabawy w policjantów i złodziei. Zdjęcia lepiej by wyglądały, gdyby pokoje były lepiej umeblowane. Jeśli nie meblujesz porządnie, to rób zdjęcie w większym przybliżeniu, wtedy to nie będzie takie widoczne.
Pozdrawiam i życzę miłej pracy nad FS
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 21:44   #54
martish
Guest

Domyślnie

Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale mam uraz do imienia jakim obdarzyłeś głównego bohatera Twojego fs i to mi się nie podoba poza tym fs jest trochę chaotyczne, ciężkie do przeczytania... Ale to da sie przegryźć. Poza tym nawet wciąga
Pozdrawiam,
martish
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 22:23   #55
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

nie wiem...wszyscy mówicie mu żeby jednak robił w TS1 a on sie tak cieszył że ma TS2... przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. mi to nie przeszkadza że jest w TS2 przynajmniej postacie można bardziej odróżnić. wiesz co pmkkochu zarąbiście piszesz te teksty są rozbrajające momentami ale troche brak mi tych "kiszonych ogórków" i pana wf-isty który przychodził na zastępstwa na plastykę który "usilnie próbował narysować koło"... no jak dla mnie jest super tak jak jest....no to by byłó na tyle....pozdro :*

P.S do końca odcinka myślałam że tajemniczą "adoratorką" jest patrycja a nie pani dyrektor (ta zła )...pomyśl nad tym ale wtedy kulgający się z krzeseł marcin zostałby sam... ze stołówką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 17:46   #56
efciaq
Guest

Domyślnie Nadrabiam straty...

Ale ja proponuję pomimo posta karociiiiiiii, żebyś kontynuował wszystko w ts1.
Jest wiele ciekawsze i zgadzam się co do tych tekstów. Może byś przywrócił nam te teksty "kiszonych ogórków" i plastyka "malującego koło" hehe . Jeżeli istnieją już inteligentniejsze plany, to nie będę się naprzykrzać. Ale tęsknię za tymi błędami interpunkcyjnymi, teraz już jakoś nie śmieszy mnie to jak wcześniej...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 17:00   #57
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Smile

Cytat:
Napisał efciaq
Ale ja proponuję pomimo posta karociiiiiiii, żebyś kontynuował wszystko w ts1.
Jest wiele ciekawsze i zgadzam się co do tych tekstów. Może byś przywrócił nam te teksty "kiszonych ogórków" i plastyka "malującego koło" hehe . Jeżeli istnieją już inteligentniejsze plany, to nie będę się naprzykrzać. Ale tęsknię za tymi błędami interpunkcyjnymi, teraz już jakoś nie śmieszy mnie to jak wcześniej...
Jesteście mili .Myślę o powrócenu do starych korzeni i zaprzestaniu narazie tworzeniu gier w Rpg Makerze(bo jakoś Zamczysko Rpg Makera zaczęło mnie nudzić i jeszcze się popsuło)
Może zrobię miejsc na dysku i zainstaluje simzy tylko nie wim czy jedynka czy dwójka . Mam pomysła Cieszylibyście się gdyby pan W-F ista powrócił ale tylko na plastykę??
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2006, 12:27   #58
Kadia
Guest

Domyślnie

Sama się dziwię, że to piszę ale... Bardziej mi się podobało w simsach 1!!! Teraz to jest mi ich tak jakoś trudno rozróżnić i zapamiętać kto jest kto, a poza tym the sims 1 ma swoje klimaty i ich w tej wersji "nowej" brakuje... Ale tak wogóle to FS jest odlotowe!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.08.2006, 20:16   #59
Caesum
Administrator

Domyślnie hehe

Właśnie mi sie przypomniało o tym forum Chyba jednak będę skazany na robienie dalej w ts1 bo ts2 mi sie gdzieś zawieruzsyło :/ niestety ts1 ma posput płytę jedną też! Ale spróbuję jednak zainstalować Ze mną nie ma tak łatwo wstrętna płyty xD
stare 28.01.2007, 19:45   #60
Caesum
Administrator

Domyślnie

Jakby ktoś szukał innych odcinków Zwariowanej Szkoły to odsyłam na www.forum.simsweb.pl
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania