Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.04.2006, 15:43   #71
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Miss? Jak chcesz, ale jak dla mnie to ona jest "brzyyyyyyyyyyyyydalllllllllllll" jakas taka kanciasta, za ostry makijaz i wogole raczej xP

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.04.2006, 16:25   #72
Nilieny
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał polcia
Miss? Jak chcesz, ale jak dla mnie to ona jest "brzyyyyyyyyyyyyydalllllllllllll" jakas taka kanciasta, za ostry makijaz i wogole raczej xP
Polcia wybacz, ale jemu może się podobać. Przecież możesz krytykować Midey, ale nie tak ostro reagować, wcale nie musisz na niego głosować. Czy tobie nie było by przykro gdyby ktoś dał ci taki komentarz, bo chyba tak! Staraj się panować nad sobą.
Co do simki, to nie jest dobrze. Gdyby nie te włosy np. takie jakie dałeś Paris Hilton byłyby idealne, i szminka, bo reszta jest śliczna, miałbyś naprawdę duuuuuuuże szanse! Ale życzę dalej takiego zacięcia i niesłomianego zapału, widzę, że masz naprawdę duży potencjał, ale musisz jeszcze ćwiczyć. Na pewno za kilka miecięcy czy rok będzie wychodziło Ci lepiej!!!

stare 30.04.2006, 16:45   #73
Aϊda
Guest

Domyślnie

Nilieny. Mamy rowniez prawo krytykowaC. Jak jej sie nie podoba, to nie. Nie bedzie musiala mowic ze jej sie podoba.

stare 30.04.2006, 19:21   #74
riannon
Guest

Domyślnie

Taka średnia. Nie jest zbyt ładna, ale sam zdecyduj czy chcesz ją dać czy nie..ja bym jej zrobiła inny cień do powiek..

stare 01.05.2006, 12:17   #75
Evan
Guest

Domyślnie

Ni4e jest za piękna,ma mocny,nie pasujący(według mnie)makijaż.Podoba mi się jej nos i ta fryzura nawet pasuje do niej.

stare 01.05.2006, 14:07   #76
Nilieny
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kajduk
Nilieny. Mamy rowniez prawo krytykowaC. Jak jej sie nie podoba, to nie. Nie bedzie musiala mowic ze jej sie podoba.
Ja wiem, tyko chodzi mi o pochamowanie słów, czy nie czułabyś się źle gdyby ktoś dał Ci taki komentarz??? Chyba lepiej by było pochamowac trochę słowa i powiedzieć to normalnie (napisać).

stare 01.05.2006, 23:09   #77
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ty dałeś inną na Miss (chyba, że nie rozróżniam ). I dobrze, tamta jest o wiele ładniejsza, ta ma taką pociągłą twarz, mało kobiecą moim zdaniem, nie w moim guście, a do tego bardzo ostry makijaż. Ale fryzura fajna.
Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 02.05.2006, 07:17   #78
linkinhay
Guest

Domyślnie

Simka nie przypadła mi jakoś specjalnie do gustu, ale jakoś okropna też nie jest... Nie podoba mi się za mocny makijaż oczu. Rysy ma w porządku, oryginalne, nie było to pomieszanie 1 i 2 twarzy

stare 04.05.2006, 17:05   #79
Midey
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
Ty dałeś inną na Miss (chyba, że nie rozróżniam ). I dobrze, tamta jest o wiele ładniejsza, ta ma taką pociągłą twarz, mało kobiecą moim zdaniem, nie w moim guście, a do tego bardzo ostry makijaż. Ale fryzura fajna.
Pozdrawiam
przeczytalem jak mamy sie wzorowac na miss i to postanowilo ze dam ta blondynke .

teraz boska Diana Kurger ktora dalem na konkurs

- Widać że nie za bardzo podobna

a tu do porownania

Ostatnio edytowane przez Midey : 05.05.2006 - 12:09

stare 04.05.2006, 17:46   #80
riannon
Guest

Domyślnie

Cóż sama w sobie simka nie jest zbyt ładna, ale w końcu tu chodziło o podobieństwo...
Według mnie ta simka ma zbyt brązowe brwi, powinny być takie bardziej czarne. Ogólnie simka ma jakiś taki zbyt ,,ostry" wyraz twarzy. Chyba to ten puder błyszczący na nosie i przy oczach sprawia, że wygląda jakby się marszczyła. Oczy zrobiłabym maleńką ciutkę xD większe...
Tak to jest całkiem niezła.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania