Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 21 61.76%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 11 32.35%
3 gwiazdki - Przeciętne 1 2.94%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 1 2.94%
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.05.2006, 11:02   #21
magda_lena_1993
Guest

Smile Ogónie całkiem fajny

Komiks ogólnie mi się bardzo podoba, przejrzyste dymki to dobry pomysł. Zdjęcia są dobrej jakości, tekst także. Nie będę nic dopisywała, bo nie mam ogólnych zastrzeżeń więc moja ocena to 8,9/10.
1,1 pkt odjęłam za całkowite wrażenie (coś mnie jednak odpycha, ale lekko).
Czekam na kolejny, może lepszy odcinek.
:*
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.05.2006, 16:01   #22
Blue Nati
Guest

Domyślnie A gdzie robiłaś te dymki w fotostory?

Bardzo fajne fotostory!No i już jestem ciekawa co będzie w następnym odcinku.Piszesz fajnie i bez błędów.Mam takie jedno pytanie,w jakim programie robiłaś te dymki?To bardzo ważne,i mam nadzieję że mi odpowiesz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.05.2006, 20:18   #23
~dusia~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Blue Nati
Bardzo fajne fotostory!No i już jestem ciekawa co będzie w następnym odcinku.Piszesz fajnie i bez błędów.Mam takie jedno pytanie,w jakim programie robiłaś te dymki?To bardzo ważne,i mam nadzieję że mi odpowiesz!
Oczywiście że odpowiem!
Dymki zostały zrobione w worcie microsoft. Jeśli chciałabyś sie dowiedzieć więcej na temat wykonania ich wyślij do mnie pm' a.

UWAGA!
Kolejny odcinek prawdopodobnie pojawi się w ten weekend!

LLedit: nie trzeba pisać aż tak dużych liter można za to wyśrodkować lub podkreślić. Tak duża czcionka przeszkadza niektórym userom w wygodnym przeglądaniu forum

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 04.05.2006 - 17:29
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.05.2006, 09:28   #24
Blue Nati
Guest

Domyślnie Thx.

Bardzo Ci dziękuje.Na początku miałam pewne wątpliwości czy nie robiłaś tych dymków w jakimś innym programie,ale teraz wiem że jednak w wordzie.Muszę z nimi popróbować(z dymkami).W każdym razie wielkie dzięki. :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 14:17   #25
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Komiks nawet mi się podoba. Powtarzać po innych n ie będę, bo chyba wszystkie błędy są już wychwycone.
Wszystko ładnie, fajnie i starannie wykonane.
Treść narazie nie jest zbyt ciekawa, ale myślę, że wkrótce będzie lepiej.
A więc czekam na kolejny odcinek.
Pozdrawiam!

P.S. Ładna ta mamuśka.
rosex jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2006, 17:49   #26
Anex
Guest

Domyślnie

Jest superTylko ze na jednym zdjęciu jest że Julia kłuci siez ojcem a ma nad głową plusiki :wacko: :wacko: :con: No ale wszystko jest super i fajny pomysł
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 15:13   #27
Danehya
Guest

Domyślnie

Przypadkiem tu weszłam i... spodobało mi się twoje fs Fakt, że czasami widać dymki ale to nic. Całość bardzo estetyczna i zrozumiała. Do tego ciekawa treść
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 08:43   #28
Choco
Guest

Domyślnie

Fotostory mi się bardzo podoba, ale mam drobne zastrzerzenia, np. czemu nie przedzielasz wyrazów i wychodzi w jednej lini chciałaby, a w drógiel m. Zdjęcia czasem też nie pasują do treści, np. kiedy Julia pokłuciła się z matką i w myślach ją przeklinała miała nad głową 2 plusiki. Najbardziej niespodobało mi się, że głosujesz sama w swojej sondzie i to w dodatku na najwyższą pozycję! Wstydź się! :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 10:07   #29
~dusia~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Choco
Fotostory mi się bardzo podoba, ale mam drobne zastrzerzenia, np. czemu nie przedzielasz wyrazów i wychodzi w jednej lini chciałaby, a w drógiel m. Zdjęcia czasem też nie pasują do treści, np. kiedy Julia pokłuciła się z matką i w myślach ją przeklinała miała nad głową 2 plusiki. Najbardziej niespodobało mi się, że głosujesz sama w swojej sondzie i to w dodatku na najwyższą pozycję! Wstydź się! :con:
Droga Choco. To nie ja zagłosowałam. Gdy przyszła do mnie koleżanka( ona nie ma konta) powiedziałam jej żeby przeczytała i oceniła. Tylko ostatnie słowa źle zrozumiała. Więc zagłosowała moim kontem. Jeszcze mi palma nie odbiła żeby głosować na sama siebie, bo mi się i tak podoba i to wiem. Wybacz, ale mam jeszcze godnosć i honor. Sama nie będę sobie nabijać punktów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 15:55   #30
Choco
Guest

Domyślnie

No to zwracam honor, chociaż mogę ci wierzyć tylko na słowa...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania