|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 61.76% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 32.35% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 2.94% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 2.94% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Komiks ogólnie mi się bardzo podoba, przejrzyste dymki to dobry pomysł. Zdjęcia są dobrej jakości, tekst także. Nie będę nic dopisywała, bo nie mam ogólnych zastrzeżeń więc moja ocena to 8,9/10.
1,1 pkt odjęłam za całkowite wrażenie (coś mnie jednak odpycha, ale lekko). Czekam na kolejny, może lepszy odcinek. :* |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fotostory!No i już jestem ciekawa co będzie w następnym odcinku.Piszesz fajnie i bez błędów.Mam takie jedno pytanie,w jakim programie robiłaś te dymki?To bardzo ważne,i mam nadzieję że mi odpowiesz!
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dymki zostały zrobione w worcie microsoft. Jeśli chciałabyś sie dowiedzieć więcej na temat wykonania ich wyślij do mnie pm' a. UWAGA! Kolejny odcinek prawdopodobnie pojawi się w ten weekend! LLedit: nie trzeba pisać aż tak dużych liter ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 04.05.2006 - 17:29 |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bardzo Ci dziękuje.Na początku miałam pewne wątpliwości czy nie robiłaś tych dymków w jakimś innym programie,ale teraz wiem że jednak w wordzie.Muszę z nimi popróbować(z dymkami).W każdym razie wielkie dzięki. :*
|
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Komiks nawet mi się podoba. Powtarzać po innych n ie będę, bo chyba wszystkie błędy są już wychwycone.
Wszystko ładnie, fajnie i starannie wykonane. Treść narazie nie jest zbyt ciekawa, ale myślę, że wkrótce będzie lepiej. A więc czekam na kolejny odcinek. Pozdrawiam! P.S. Ładna ta mamuśka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Jest super
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Przypadkiem tu weszłam i... spodobało mi się twoje fs
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Fotostory mi się bardzo podoba, ale mam drobne zastrzerzenia, np. czemu nie przedzielasz wyrazów i wychodzi w jednej lini chciałaby, a w drógiel m. Zdjęcia czasem też nie pasują do treści, np. kiedy Julia pokłuciła się z matką i w myślach ją przeklinała miała nad głową 2 plusiki. Najbardziej niespodobało mi się, że głosujesz sama w swojej sondzie i to w dodatku na najwyższą pozycję! Wstydź się! :con:
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
No to zwracam honor, chociaż mogę ci wierzyć tylko na słowa...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|