![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie lepiej wysłać do niem wiadomość z pytaniem?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A tak w ogóle, to nie hotlinkuj, tylko wgrywaj na ImageShacka.
Jak się założę, to Alka nie pamięta, skąd ustrojstwo wzięła, ja proponuję przeszukać www.sims2play.boom.ru |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam dom autorstwa Alii, ten w tropikalnym stylu i jest tam telewizor. O ile dobrze pamiętam znajdziesz go na sims2sistrers[czy jakos tak]
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
dziękuję, poszukam, może znajdę.
A co do imageshack - a w czym to jest lepsze od kazdego innego serwera? Poza tym jaki jest sens wgrywania w dwa rozne miejsca tego samego obrazka skoro juz raz sie tutaj pojawił? |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A co do wklejania obrazka z innego serwera- jest różnica, bo obciążasz stronę, na której się znajduje (obciąża się przy każdym kolejnym otwieraniu obrazka przez userów). Jest nawet wpis w Regulaminie: Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ad1. mam konto na boo.pl (płatne), bardzo sie zdziwie jesli imageshack zadziala szybciej..
ad2. ok, rozumiem, aczkolwiek obrazek był stąd - z forum, więc to było takie pół-hotlinkowanie ![]() ![]() A telewizorka niestety nigdzie nie znalazłam :con: |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
...się nie mylę to jest z ModTheSimsowego Retroville
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ja się kłócę?
![]() Cytat:
A co do boo.pl to nie wiem, ale skoro płatne, to pewnie lepsze. ![]() Nie wiem niestety, gdzie jest telewizor, ale Alia chyba powinna wiedzieć. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|