![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem z kodem setHighestAllowedLevel - można dzięki niemu postawić wymarzoną liczbe pięter. I właśnie tu mój problem. Pamiętam jak kiedyś go używałem to działało, ale nai pamietam gdzie i jak wpisywałem:
a)Czy w otoczeniu czy na parceli? b)Czy to sie pisze setHighestAllowedLevel 6 czy setHighestAllowedLevel (6) Potrzebuje tego kodu bo chce zrobić wieże! Ostatnio edytowane przez Pawlq : 04.05.2006 - 16:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
edit: i chyba raczej bez nawiasu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wpisujesz tą 'pierwszą' wersję kodu. Bez tych nawiasów. Kod wpisujesz na parceli. Dawno go nie używałam, więc jakby co to mnie poprawić
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No właśnie nic się nie dzieje! Napisane było gdzieś (ja sobie zkopiowałem) Że wymarzona liczba! A nie wiem czy parter tez sie wlicza ale ścian moge robić tylko 5!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie uzywalam tego kodu(jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pawlo, to się robi tak:
1. Po pierwsze nic nie budujesz, bo jak zbudujesz pierwszą ścianę lub płotek, to nie zadziała. ![]() 2. Wpisujesz setHighestAlloweLevel (6), właśnie tak u mnie działa i tak jest napisane w temacie z kodami. I nie ma "boolProp...". A czy parter się wlicza, tego nie wiem, możesz "na zapas" wpisać sobie 10 albo 20 (w nawiasie oczywiście), co Ci szkodzi? ![]()
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|