|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Goryczka2, dziękuję za sensowną podpowiedź co do odnawiania witalności simów. Podobnie jak Ty nigdy nie gram na kodach, więc Twój pomysł bardzo mi się przyda. Ponawiam własnie próbę otwarcia restauracji ![]() Mam więcej stolików, ale klientów strasznie mało. Czyżby ich ilość była wprost proporcjonalna do poziomu przedsiębiorstwa? Czyli im więcej gwiazdek tym więcej gości? |
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Sądzę, że gwiazdki przywiązania wpływają przede wszystkim na zyski, to nawet logiczne, sama wpadałam do ulubionej knajpki dużo częściej niż do innych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
o no widzisz
![]() Personel mam następujący: 2 kierowników sali, 2 kelnerów i 1 kucharz. Przywołuję ich na zmianę, gdyż niestety bardzo szybko mają czerwone kółeczko.(Wydaje mi się, że nawet troche za mało tego personelu?). Opcja "zrob sobie przerwę" niewiele pomaga, bo te matołki zamiast załatwić swe potrzeby (hmm hmm ![]() Stolików jest na razie 6. Ale nigdy nie są zapełnione. Gości przychodzi średnio 2-3 osoby jednocześnie. A jak to jest z kelnerami? Jakie powinni mieć umiejętności? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|