Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.05.2006, 20:00   #1
teodozja
Guest

Domyślnie

Wygląda super, zwłaszcza pierwszy screen. Ale takie duże centra sa trochę niepraktyczne, zwłaszcza jak ktoś ma słabszy komp..

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.05.2006, 13:11   #2
kejlos
Guest

Domyślnie

Ale SUPER centrum handlowe, alez sie nad nim nameczyl 1000000000/10. pls powiedz skad masz te ruchome schody.

stare 06.05.2006, 15:00   #3
riannon
Guest

Domyślnie

Centrum handlowe:
Może być, bryła raczej prosta, nie podoba mi sie jej bok. W środku jest dosyc dziwne. Nie ma żadnego ogrodu przed tym centrum lub choćby inne pokrycie terenu.
CH 1:
Bryła całkiem fajna, ale według mnie efekt psuje to białe coś. Po co ta fontanna postawiona raczej bez większego pomyślunku?? I znowu brak ogrodu.
CH 2 z parkingiem podziemnym:
Nieźle. Ale z wyposażeniem to poszłeś na łatwiznę. Jest tylko parę foteli i krzeseł.
Zamek:
Bryła wygląda ładnie jedynie na tym zdjęciu z otoczenia. Znów nie widzę ogrodu, a przy zamkach zazwyczaj są ogrody. W środku nie podoba mi sie ta sala z mnóstwem krzeseł oraz sypialnia. Ten salon i coś w stylu korytarza są bardzo ładne.
Pałac:
Widzę tylko z daleka, ale wreszcie jakis ogród zrobiłeś. Troszke marny, ale zawsze cos. Bryła jest bardzo fajna.
Szkoła:
Bryła jak na szkołę bardzo pasuje. Jest fajna. Szkoda, że w środku tylko niektóre sale wyposazyłeś i , że zdjecia są tak oddalone. Raczej trudno ocenić co jest w tych salach z takiej odległości.
Blok z garażem i sklepem:
No bryła jest naprawdę świetna. Chyba najlepsza ze wszystkich.
Domek:
Fajny, podoba mi sie sposób umiejscowienia garażu. Ale czemu wszystkie twoje budowle są takie wielkie ?? xD

stare 06.05.2006, 15:06   #4
napio6
Guest

Domyślnie

Perełka-13: dzieki za ocene ale jak juz wczesniej napisałem nie sa to projekty dokonczone, w niektorych przypadkach działki sa za małe zeby zrobic ogord, poztym juz mi sie niegdy nie chciało. Mi zazwyczaj chodzi o sam ksztalt budynku. Często urzadzam je ale potem cos mi sie nie podoba, wszystkie przedmioty kasuje zeby poprawic projket a potem to juz nie chce m sie od nowa dekorować.

stare 15.06.2006, 09:17   #5
melody13
Guest

Domyślnie

Wszystkie twoje budowle są boskie! Proszę daj do pobrania! Pliss!

stare 10.06.2006, 22:51   #6
Natix
Guest

Wink

fajny budynek.na zewnącz oceniam 10/10 a wewnącz ...hmm...7/10 jak wyposarzysz zmienie zdanie

stare 11.06.2006, 10:35   #7
tenebres
Guest

Wink Fajne...

Mi się podoba, ale po co, aż tyle pięter. Właściwie to niepotrzebnie się czepiam, bo wygląda to realistycznie

stare 24.06.2006, 14:37   #8
Koniczynka
Guest

Domyślnie

za malo zdjec wnetrza przez co nie moglam go ocenic i na podstawie tej oceny pozytywnie cale centrum ocenic ;p ble ble ble ;p
bez oceny/10 - jezeli dodasz wiecej zdjec wnetrza wtedy ci cos postawie, bo narazie bym dala jakies 3 :/

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania