|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Nieeee! Ja się nie zgadzam! Ona musi być z Piotrem! Nie może wyjść za tego Marcina!! ;-P
A tak na poważnie, świetny odcinek ;-D Zdziwiło mnie, że ten Roman miał jechać do szpitala i w końcu nie dojechał ;-p Dobrze, że dałaś nareszcie jakiś wątek kryminalny ;-P Ten z tymi eee... mordercami (?). Mam nadzieje, że duużo ich będzie i że ktoś zginie ;-P Co do błędów, to jedyne co znalazłam to to powtórzenie: Cytuje: "Już od podstawówki chciał z nią chodzić. Tylko wtedy to jeszcze trochę wcześnie było, ale teraz już się cieszył jak na jego pytanie czy chce z nim chodzić odpowiedziała „tak”." Na prawde Twoje FS robi się coraz ciekawsze! Mam nadzieje, że nowy odcinek dasz szybciutko! Nie moge się doczekać ;-) Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Fajny odcinek, spodobał mi się.
Jest coraz ciekawiej.No dziwne, że Roman nie przyjechał jednak do szpitala. ![]() Te oświadczyny były moim zdaniem trochę nie na miejscu (tzn. nie, że je umieściłaś, tylko że Marcin się oświadczył Monice). Mam nadzieję, że nie da się ona w to tak łatwo "wrobić" i zaprotestuje. ![]() Zdjęcia ładne tylko ta żółć w nocy trochę dziwnie wyglada (na niebie). No to czekam teraz do niedzieli lub czwartku. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Swietny odcinek, tylko szkoda ze Monika nie wychodzi za maż Piotr!!!Lepiej byłoby z Piotr a nie marcin, czekam do niedzielaa lub czwartek
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Fajny odcineczek jak zwykle
. Były jakieś tam 4 literówki, ale co tam jak już pisałam nie zwracam na to uwagi i raczej oceniam wydarzenia . Ogólnie jak zwykle SUPCIO ![]() 10/10 Pozdro :*
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|