|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
hmm... co z tą łazienką? No sory, ale ja sobie nie wyobrażam korzystania z wanny czy z kibelka z takimi ścianami. Przyjrzyj się uważnie. Z wanny do ręczników jest całkiem spora droga (oczywiście zależy też to od przezorności właściciela ^_^), którą trzeba przebiec nago, przy szklanych ścianach. Poza tym korzystanie z klopa równiez jest niezbyt swobodne
, mimo że simom nie robi to żadnej różnicy.poza tym może być, nieco kanciasta bryła. Pomieszczenia są bardzo puste, jeszcze gorzej wpływają na to przeszklone ściany. Podoba mi się szklany daszek między garażem a tarasem. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Boże kochany! Okropna Łazeinka!!! Bleee Fuuu.
Sypialnia też taka sama! Raszta is OK. 8/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Według mnie łazienka jest:
- za wielka - hmm te okna... Zero prywatności, jak na simsy to może być, ale w realu- nie bardzo. Poza tym ładnie, miejscami pusto, ale trudno .9/10 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
bryła is fantastic
Ale srodeczk mi sie wogole nie podba !! Moze maly plus za salon !! Ale jest strasznie pusto !! Dlatego daję 5/10 pozdrawiam
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bardzo mi się podoba
Taki nowoczesny stajl 8/10 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bryła jest bardzo fajna, nowoczesna. Ale myslę, ze nieco przesadziłaś z tymi szklanymi ścianami. Ja bym nie chciała miec sypialni i łazienki ze ścianami ze szkła. Łazienka jest troszkę zbyt pusta. Ogółem jest całkiem fajny domek.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Fajniusi hołsik;-).8,9/10!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A co to takie szklane? Który dom jest taki szklany? ;( Nie widziałam takich domów jeszcze...
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
gracjanka, to nie NORMALNY dom przecież tylko budowany w simsach, po to żeby był ładny.
Mi się bardzo podoba 8/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek super, szczególnie podoba mi się salon
I właśnie, kto chciałby kąpać się w łazience ze szklanymi szybami i to jeszcze od strony ulicy? Ale nie dam ci za to minusa, bo wygląd najważniejszy xD 9/10, bo kuchnia taka pusta się wydaje
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|