|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 15.05.2006 - 16:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zewnątrz domek jest niczego sobie... Lubię takie zwyczajne, słodziutkie bryłeczki.
![]() Pozdrawiam. Tigra Ostatnio edytowane przez Tigra : 13.05.2006 - 14:38 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
szczerze to ten domek mi sie wogole nie podoba..taki maly..wszedzie malo miejsca..bryla jak bryla bez rewelacji ...z meblowaniem tez kiepsko ..i ten obraz w łazience kompletnie tam nie pasuje..psuje tylko wyglad ..ogolna ocena 2/10
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm..z zewnatrz nie podoba mi sie tapeta, jakos nie pasuje do dachu. Bryła prosta, całkiem fajna.
W środku chyba nie umiałaś sie zbytnio zdecydowac w jakim stylu ma byc urządzony..Ściany są bardziej tropikalne, nowoczesne meble, plakaty jak z pokoju nastolatka i do tego delikatne, zwiewne firanki. Jakos mi to wszystko nie pasuje. A wystarczyło by zmienic ściany na inne i było by ładnie. Natomiast zachwyciła mnie łazienka, jest po prostu śliczna. Fajne dobrane kolory, oddzielona część z toaletą, no cud-miód xD |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
baardzo mi się podoba, tylko kuchnia jest za... długa? taa... powinna być troszkę mniejsza, ale to co ;) 9/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za oceny ;]
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie - z zewnatrz jak obora ze słomy. A w środku białe kolumienki i srebrny kibel... pffff.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|