![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ludzie! Nie gorączkujcie się! obejrzyjcie filmik i zobaczcie na te zwierzęta będą sie ruszać! Myślicie że to zmieszczą w mini dodatku? ZA DUŻO KASY PRZELECIAŁO BY IM KOŁO NOSA!!! Przecież robili ankietę, co fani chcieliby w następnym EP.
I wygrały zwierzaki! Po drugie: Logo nie jest oficjalne! Z tego co wiem zrobił je serwis Sims Express. Po trzecie: Na E3 zareklamowano The Sims 2: Pets, a gry które są tam reklamowane raczej nie będą mini dodatkiem do ściągnięcia z internetu. Podsumowując: Jest 99% szansy że następnym dodatkiem będzie THE SIMS PETS! Myślę że niektórych uspokoiłem. Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście,mam nadzieję że to nie będą żadne dodatki do ściągnięcia z internetu,tylko normalny dodatek typu NS itp.No i tak powinno być.Zwierzaki 1 były super,ale 2 będą jeszcze lepsze.Z niecierpliwością czekam na polską premierę.Na pewno kupię.(szanse na ściąganie z neta tych zwierzaków są nikłe-takie rzeczy się nie poruszają przecież itd,co było widać na filmiku)Pozdrawiam wszystkich!
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Według mnie to będzie normalny dodatek.Takie mam podejrzenia.Ale ni moge sie doczekać oficjalnych wieści od Ea na Ea : )
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Muszę sobie kupić ten dodatek tylko czy on już jest w sklepikach??
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie.
Na razie to nawet nie wiadomo, czy kiedykolwiek wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czy jak zainstalujecie tS2 family fun to jest potem aktualizacja?
(przepraszam, że wyszedłem z tematu) |
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
jestem leniwą **** , wiem, nie chciało mi się czytać nawet postu nade mną, ale mam pytanie ;p
czy ten dodatek działałby, jeśli ktoś miałby tylko ts2 bez żadnych rozszerzeń? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|