![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ps:Chce Ten DoDatek!!!DAWAĆ MI GO EA!! |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ze wszystkich dodatków jedynki zawsze najbardziej ceniłam sobie "Zwierzaki" , mimo że miałam je najkrócej ;p mam nadzieję, że i tym razem EA mnie zachwyci zwierzaczkami ^__^ |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Mam problem. Mam orginalne The Sims 2. W szóstej klasie pożyczałam je prawie każdemu w klasie. Miałam zawsze patrzeć po oddaniu, czy żadna płyta nie jest uszkodzona, ale jakos tego nie robiłam. Dopiero koleżanka zwróciła mi uwagę, że płyta jest pęknięta(tylko jedna -DISC 1. Ja tego nie zauwarzyłam, bo mam The Sims 2 Na Studiach(też orginał) i w to gram. Nie wiem, kto uszkodził płytkę(normalnie jestem taka idiotką, że nie sprawdzałam!!), więc jego nie mogę obciażyć kosztami za nową grę. A teraz jak chce sobie kupic The Sims 2 Nocne Życie, to może trzeba będzie wkładać płytke z jedynki! Nawet jeśli nie, to planuję zakup nowego kompa, wię Simy trzeba będzie instalować od początku! Co mam zrobić?! (Ciekawa jestem, czy trzy pozostałe płytki działaja, peknięte nie sa)" I dostałam taką odpowiedz od Marcina Kaminskiego: "Centrum Pomocy prowadzi wymiane plyt numer 1 z gry Sims/Sims2. Wymiana uszkodzonego nosnika jest darmowa, jednak mozliwa tylko na podstawie paragonu. Czy posiadaja Panstwo dowod zakupu na gre Sims?" Ja na to: "Tak, mam paragon na zakup The Sims 2." A On na to ![]() "Prosze wyslac gre (pelny komplet: wszystkie plyty, instrukcje, pudelko, paragon) na adres: GAMETRIX ul. Domaniewska 39A Budynek C4, pokoj 420 02-672 Warszawa Do pudelka z gra prosze zalczyc takze kartke z adresem zwrotnym oraz numerem telefonu. Po otrzymaniu przez nas paczki gra zostanie wymieniona i odeslana do Pani." No, więc jeśli masz paragon- to jest rozwiazanie także dla Ciebie!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Dobrze że nie zwrócili uwagi że pożyczasz koleżankom, bo to przecież łamanie prawa. (ja też pożyczam
![]() Nawen nieraz fajni są ci z EA. PS:: Czekam na odpowiedź od EA w sprawie zwierzaków. Napisałem im żeby dali szczerą odpowiedź. ![]() EDIT: Nie wiem co się stało że wyskoczyły dwa posty. Wyskoczył jakiś błąd ( taki jak ten przy logowaniu, więc dałem jeszcze raz wyślij. Bardzo przepraszam ![]() Lea EDIT: Nastepnym razem nie przepraszaj, tylko zedytuj jedna z powtorzonych wiadomosci i usun ![]() Ostatnio edytowane przez Lea : 14.05.2006 - 09:13 |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Właśnie nigdzie nie mogłam na ten temat znaleźć inforacji
![]() Dzięki za zasokojenie mojej ciekawości ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Super! Będą zwierzaki!Ech a mi się wyawało że nie wyjdą ze względu na to że w jedynce był ten dodatek.
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ty Zwięrzaki Domowe. (naprzyład.nie?) |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
A czy TS1 - Wakacje nie były przed Zwierzakami? Szkoda byłoby gdy to pomineli ;( . Bo mogliby w tej części wprowadzić opcje prowadzenia hotelu. Akurat by pasoweało tematycznie.
Wracając do zwierzaków - one też raczej będą miały fazy życia i aspirację, co nie ? Nie mogę się już doczekać a do jesieni/zimy jeszcze tyle czasu.... Ostatnio edytowane przez Nicto : 14.05.2006 - 12:42 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|