![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Simki są całkiem niezłe. Annapo przremianie wygląda całkiem ładnie tylko ta szminka mi niezbyt pasuje ;> Kasia nie przypadła mi wparwdzie do gustu ale zmiany wyszła jej na dobre. xD Za to Tamara jest śliczna. Nie lubie krótkich włosów u simek ale ona wygląda w nich bardzo ładnie.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Annie (mojej immienniczce) mogłaś dobrać inną szminkę - podkreśliłaś jej 'rybie' usta. Ogólnie 'po' wygląda nieźle. Reszta simek też wygląda lepiej po zabiegach
![]() edit: vivian... teraz mi się wyświetliła. nie podoba mi sie. Ostatnio edytowane przez Cocco : 03.05.2006 - 17:54 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ta przemiana Tamary,w tej fryzurze jest jej dużo lepiej.
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mings, one są rozszerzone (nie widzisz?
![]() ![]() No sorry, ale nie mogę obiektywnie ocenić rozciągniętych Simek, ocenię "na oko". ![]() Vivian la Tores- mam ją ocenić? ![]() ![]() Tamara- zdecydowanie lepiej wygląda po przemianie. Fryzura, ciuch (dostała ten sam, co Kasia ![]() ![]() Pozdrawiam
#16 |
Guest
|
![]()
Chyba jednak nie zastosowałaś sie do tego sposobu obróbki Isi. Zdjęcia są nadal rozciągnięte, przez co simki są dużo brzydsze.
Vivian la Tores Twarz raczej średnia, ale dosyć trudno ocenic takie rozciągnięte zdjęcia. Ma całkiem nieźłą fryzurę, ale zbyt błyszczący puder(a może ma taki skin, nie wiem xD). Nie przepadam też za szminką, którą ma. Tamara Rzeczywiście po przemianie wyglada lepiej, ale zmieniłabym jej brwi, bo wygladają dosyc komicznie..Z tego co widzę, nie ma chyba też pudru, dlatego jest taka blada. Fryzurka jest śliczna, tusz do rzęs tez ładnie dobrany, tak samo cień. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja powiem ogółem-8,4/10!
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze. Są bardzo pozytywne, ale niestety jeszcze chwile musicie poczekać na następne przemiany.
Pozdrawiam, Agata |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
przemiany bardzo ładne
![]() ![]() poprzednie przemiany tez mi sie podobają, szczególnie druga^^ czeeekam, twórz dalej ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|