Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.04.2006, 19:33   #11
Tigra
Guest

Domyślnie

Ej! Ja mam na imię Tamara! Naprawd! Simka mi sie podoba!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.04.2006, 19:59   #12
Maga
Guest

Domyślnie

Simki są całkiem niezłe. Annapo przremianie wygląda całkiem ładnie tylko ta szminka mi niezbyt pasuje ;> Kasia nie przypadła mi wparwdzie do gustu ale zmiany wyszła jej na dobre. xD Za to Tamara jest śliczna. Nie lubie krótkich włosów u simek ale ona wygląda w nich bardzo ładnie.

stare 30.04.2006, 13:42   #13
Cocco
Guest

Domyślnie

Annie (mojej immienniczce) mogłaś dobrać inną szminkę - podkreśliłaś jej 'rybie' usta. Ogólnie 'po' wygląda nieźle. Reszta simek też wygląda lepiej po zabiegach .
edit: vivian... teraz mi się wyświetliła. nie podoba mi sie.

Ostatnio edytowane przez Cocco : 03.05.2006 - 17:54

stare 30.04.2006, 14:19   #14
Evan
Guest

Domyślnie

Podoba mi się ta przemiana Tamary,w tej fryzurze jest jej dużo lepiej.

stare 02.05.2006, 17:39   #15
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Mings, one są rozszerzone (nie widzisz? ). Nie robiłaś "moim" sposobem.

No sorry, ale nie mogę obiektywnie ocenić rozciągniętych Simek, ocenię "na oko".

Vivian la Tores- mam ją ocenić? Wydaje się być całkiem ładna, ale to raczej nie mój ulubiony typ urody (mocny makijaż, ciemne kolory). I spłaszczoną twarz ma przez zdjęcie.

Tamara- zdecydowanie lepiej wygląda po przemianie. Fryzura, ciuch (dostała ten sam, co Kasia ), makijaż- wszystko ładnie dobrałaś. Brzydka przed przemianą raczej nie była, po prostu miała zwyczajną fryzurę, ciuch i 0 makijażu.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 02.05.2006, 17:46   #16
riannon
Guest

Domyślnie

Chyba jednak nie zastosowałaś sie do tego sposobu obróbki Isi. Zdjęcia są nadal rozciągnięte, przez co simki są dużo brzydsze.

Vivian la Tores
Twarz raczej średnia, ale dosyć trudno ocenic takie rozciągnięte zdjęcia. Ma całkiem nieźłą fryzurę, ale zbyt błyszczący puder(a może ma taki skin, nie wiem xD). Nie przepadam też za szminką, którą ma.

Tamara
Rzeczywiście po przemianie wyglada lepiej, ale zmieniłabym jej brwi, bo wygladają dosyc komicznie..Z tego co widzę, nie ma chyba też pudru, dlatego jest taka blada. Fryzurka jest śliczna, tusz do rzęs tez ładnie dobrany, tak samo cień.

stare 03.05.2006, 16:54   #17
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Ja powiem ogółem-8,4/10!Jest dobrze!Czekam z niecierpliwością na nastęoną przemianę.

stare 12.05.2006, 20:13   #18
Mings
Guest

Domyślnie Dzięki

Dzięki za komentarze. Są bardzo pozytywne, ale niestety jeszcze chwile musicie poczekać na następne przemiany.
Pozdrawiam,
Agata

stare 20.05.2006, 13:49   #19
Nirrti
Guest

Domyślnie

przemiany bardzo ładne chociaż do ostatniej wybrałaś sobie juz naturalnie ładną simke, więc raczej nie pasuje to do nazwy tematu(no tego programu). za to najładniej wygląda po zabiegach*-*
poprzednie przemiany tez mi sie podobają, szczególnie druga^^
czeeekam, twórz dalej

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania