Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2006, 19:15   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Tak na pierwszy rzut oka podobne wszystkie do siebie dosyć są. (przede wszystkim ze względu na włosy)
Ale jak się przyjrzeć:

1- tak jak Nesy widzę nieco agresywne spojrzenie, ale poza tym wszystko OK, bardzo ładne rzęsy (kredka) i usta.

2- ładna twarz i nawet maxisowe oczy mi nie przeszkadzają, tylko makijaż neico zbyt bardzo widoczny, szczególnei usta. Ale podoba mi się.

3- chyba najładniejsza. Wszystko do siebie pasuje, ładnie dobrałaś makijaż, nie mam żadnych zastrzeżeń.

4- dziecko? Nie umiem za bardzo oceniać dzieci... Ale najmniej mi sie podoba z tych wszystkich Simek- twarz trochę nie w moim guście i fryzura. Jedynie bardzo ładne oczy.

5- takich małych dzieci tym bardziej nie umiem oceniać. Zresztą są takie podobne do siebie... I mi się ogólnie nie podobają. Ale nie jest źle, jak dla mnie zwykłe dziecko. Oczy pasują do stroju.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.05.2006, 19:20   #2
_Elisha_
Guest

Domyślnie

Nie chce mi się (jak zwykle) oceniac każdej szczegółowo, ale wg mnie wszystkie mają za duże poliki . I szminki mi się nie podobają - niestety wolę takie niewidoczne lub słabo widoczne.

stare 22.05.2006, 20:27   #3
Cocaine
Guest

Domyślnie

Też mi się wydaje, że mają troszkę za duże i zbyt "chomikowate" policzki. Zaś dziecko (nie MAŁE dziecko) podoba mi się najmniej z nich wszystkich.. jest takie plastikowe i nienaturalne, rzęsy na czole, bardzo wyraźnie zarysowany makijaż ust, agresywna. Nie, to nie w moim guście. Jak dziecko to raczej naturalnie...Reszta ma "tak jakby" lekko wyłupiaste oczka, a ta pierwsza najbardziej. Pomimo wszystko nie protestowałabym być na miejscu którejś z dwóch pierwszych x>

stare 23.05.2006, 20:49   #4
Loczek
Guest

Domyślnie

6.

ta simka mi się nie udała, ale jest... strój jest chyba dośc znany =='

stare 23.05.2006, 21:04   #5
linkinhay
Guest

Domyślnie

Nie no, be urazy ale simka jest dla mnie troszkę pospolita. Ta fryzura już dawno mi się znudziła, oczy są trochę dziwne a szminka mi się w ogóle nie podoba. Lecz simka ma fajne rysy twarzy no i.... nie taka zła xD xp

stare 23.05.2006, 21:36   #6
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Zgadzam się z linkinhay- fryzurka już dawno mi się opatrzyła, ale nie przeczę, że jest ladna i pasuje do Simki. Strój? Mi jest znany, ale nie wiem, czy z tego źródła, co trzeba. Makijaż pasuje do włosów i stroju, twarz ładna, choć też dosyć podobna do poprzednich Simek (mają w sobie coś podobnego , i może nie jest jakaś nietypowa, ale podoba mi się.
Isi jest offline  
stare 24.05.2006, 09:36   #7
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

1. Super simka, ma śliczną fryzurkę (powiesz skąd?). Ciuszek też superowy. Ogólnie simka b. ładna 9/10
2. Tak samo jak wyżej 9/10
3. Ładna ale ma taką dziecinną twarz, chyba trochę ta fryzura nie pasuje. 8/10
4. O matko, makijaż dla dziecka, jest za mocny, lepiej taki zwykły błyszczyk, niż cała pomarańczowa szmina! no i fryzurka średnia. 6/10
5. Dziecko ładne, ale coś mi tu brakuje 7/10
6. Bradzo ładna, usta chyba takie trochę rozlazłe , ale reszta super.

Czekam na nastęone. Pozdrawiam :*

stare 25.05.2006, 22:44   #8
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Ogólnie twoje simki mi się podobają, bardzo ładnie je ubierasz^^ Nastolatka troszkę mniej mi się podoba, ale ta lasencja z numerkiem 7 ładniutka ^_^

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania