![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
First simka jest ładna... Lubię tą szminkę, ale jest troszkę za jasna w stosunku do skóry. Reszta mi się podoba, simka ma fajny kolor oczu :p
Dwójka mi się podoba chyba nieco bardziej ![]() ![]() Ogółem mówiąc, twoje simki mi się podobają ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
New
![]() Ida Nowakowska jako simka mi się podoba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
fajne, tylko takie plastikowe ;OO
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
zaczynajac od poczatku...
Martynika - ładna, bardzo realistyczna, choć oczka sa troszke za bardzo "wyłupiaste" i maja sztuczny kolor 7/10 Bianka- słodziutki wampirek, ładne oczki i włosy, nosek troszke szeroki, ale nie za bardzo sie to rzuca w oczy9/10 dziecko Rozalia- ja wogole nie bardzo umiem robic te takie "średnie" dzieci, ale ten tez mi sie nie podoba, oczy za wielkie w stosunku do całej twarzy, piegów jest za dużo...i wogole jakas taka sztuczna 4/10 Marta-jak dla mnie perfekcyjna, piekne oczy, ładniutkie usta, dobrze dobrany makijaz...jednym słowem SWEET!!!! 10/10 Dalia- ładna, ale karnacja troche taka dziwna, oczy ładne, choc normalnie za nimi nie przepadam...8/10 Michalina- eeee, nie to nie to, makijaż zbyt jaskrawy, strasznie wygląda, oczy sa za bardzo podniesione w gore, nie pasuja jej, no ale ogolnie całóść prezentuje sie nie az tak źle 6/10 no i ta ktora przypominac Idę Nowakowską....ładna, realistyczna, ale jakas taka...jakby "papierowa", przy nosie i ustach ma jakos tak dziwnie "pozginane" 6/10 podsumowujac dałabym za wszystkie 7/10 ogólnie bardzo podoba mi sie styl twoich simek, weic moze bys tak udostepniła.... :* |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dzięki za szczerą ocenę
![]() A co do udostępnienia... Simki dałam szczerze mówiąc 'na wariata' i nie mam ich zapisanych, więc mogę udostępnić dopiero następne... kiedy już dojdę, jak to zrobić ![]() Następna porcja jutro ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Pierwsza partia:
Martynika: W pierwszej chwili myślałam, że to dorosła. To chyba przez fryzurkę ![]() Bianka: Bardzo ładna nastolatka. Wszystko mi w niej pasuje ![]() Rozalia: Myślałam, że to nastolatka z dużą buzią ![]() Marta: Rzeczywiście chyba najładniejsza, chociaż dla mnie ma za chude brwi(linijeczki), a ja takich nie lubię. 9,5/10 Druga partia: Dalia: Chyba nie mam się do czego przyczepić ![]() Michalina: Te brwi za cienkie, ma w ogóle kształt twarzy podobny do poprzedniej simki. Nie podobaja mi się jej oczy i makijaż oczu. Wygląda troche jędzowato. 6/10 Trzecia partia: Ida Nowakowska: Nawet podobna do oryginału i ładna simka ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj dwie dorosłe simki.
Sara: (simka w stylu ciut gotyckim, żeby nie było ![]() ![]() i Malwina: ![]() Nie jestem z nich zadowolona, ale jakieśtam są ![]() Pozdrawiam ![]() EDIT: Aha. Przepraszam, że w Warsztacie, ale nie miałam dzisiaj okazji włączyć gry. Mam nadzieję, że nie sprawi to wielkiej różnicy, choć napewno jakąś sprawi. Ostatnio edytowane przez Wika : 25.05.2006 - 19:36 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Dalia i Michalina są piękne;-).Dalia śliczniutka!Simka Ida jest słodka ,skąd ściągnęłaś ten skin?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|