Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.05.2006, 12:56   #11
linkinhay
Guest

Domyślnie

First simka jest ładna... Lubię tą szminkę, ale jest troszkę za jasna w stosunku do skóry. Reszta mi się podoba, simka ma fajny kolor oczu :p
Dwójka mi się podoba chyba nieco bardziej Lubię kontrasty, toteż podoba mi się polączenie jasnej cery z ciemniejszymi włosami... Makeup ok, bardzo lubie tą szminkę Swietny naszyjnik...

Ogółem mówiąc, twoje simki mi się podobają

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.05.2006, 13:39   #12
Wika
Guest

Domyślnie

Teraz niestety tylko jedna simka - nastolatka, robiona na wzór Idy Nowakowskiej.

Pozdrawiam

stare 24.05.2006, 13:50   #13
linkinhay
Guest

Domyślnie

New
Ida Nowakowska jako simka mi się podoba Jest podobna do pierwowzoru... Simka ma ładną twarz i podobają mi się koczyki, choć ich za bardzo nie widac Simka ma dziwne (oryginlane!) oczy... Podoba mi się :p

stare 24.05.2006, 14:32   #14
Chocolatté
Guest

Domyślnie

fajne, tylko takie plastikowe ;OO

stare 24.05.2006, 20:16   #15
karoleczkaaa
Guest

ThumbsUp

zaczynajac od poczatku...
Martynika - ładna, bardzo realistyczna, choć oczka sa troszke za bardzo "wyłupiaste" i maja sztuczny kolor 7/10
Bianka- słodziutki wampirek, ładne oczki i włosy, nosek troszke szeroki, ale nie za bardzo sie to rzuca w oczy9/10
dziecko Rozalia- ja wogole nie bardzo umiem robic te takie "średnie" dzieci, ale ten tez mi sie nie podoba, oczy za wielkie w stosunku do całej twarzy, piegów jest za dużo...i wogole jakas taka sztuczna 4/10
Marta-jak dla mnie perfekcyjna, piekne oczy, ładniutkie usta, dobrze dobrany makijaz...jednym słowem SWEET!!!! 10/10
Dalia- ładna, ale karnacja troche taka dziwna, oczy ładne, choc normalnie za nimi nie przepadam...8/10
Michalina- eeee, nie to nie to, makijaż zbyt jaskrawy, strasznie wygląda, oczy sa za bardzo podniesione w gore, nie pasuja jej, no ale ogolnie całóść prezentuje sie nie az tak źle 6/10
no i ta ktora przypominac Idę Nowakowską....ładna, realistyczna, ale jakas taka...jakby "papierowa", przy nosie i ustach ma jakos tak dziwnie "pozginane" 6/10

podsumowujac dałabym za wszystkie 7/10 ogólnie bardzo podoba mi sie styl twoich simek, weic moze bys tak udostepniła.... :*

stare 24.05.2006, 20:29   #16
Wika
Guest

Domyślnie

Dzięki za szczerą ocenę
A co do udostępnienia... Simki dałam szczerze mówiąc 'na wariata' i nie mam ich zapisanych, więc mogę udostępnić dopiero następne... kiedy już dojdę, jak to zrobić

Następna porcja jutro
Pozdrawiam

stare 24.05.2006, 20:46   #17
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Pierwsza partia:

Martynika: W pierwszej chwili myślałam, że to dorosła. To chyba przez fryzurkę Simka nawet ładna, ale nie podoba mi się jej kolorek oczu i kolczyk w wardze(ogólnie nie lubię percingu, więc to przez mój gust tak ocenię). 7/10
Bianka: Bardzo ładna nastolatka. Wszystko mi w niej pasuje 10/10
Rozalia: Myślałam, że to nastolatka z dużą buzią W pierwszej chwili nie zrobiłą na mnie miłego wrażenia, ale po bliższym przyjżeniu jej sie jest nawet niezła, po prostu niepowtarzalna 8/10
Marta: Rzeczywiście chyba najładniejsza, chociaż dla mnie ma za chude brwi(linijeczki), a ja takich nie lubię. 9,5/10

Druga partia:

Dalia: Chyba nie mam się do czego przyczepić 10/10
Michalina: Te brwi za cienkie, ma w ogóle kształt twarzy podobny do poprzedniej simki. Nie podobaja mi się jej oczy i makijaż oczu. Wygląda troche jędzowato. 6/10

Trzecia partia:

Ida Nowakowska: Nawet podobna do oryginału i ładna simka 10/10

stare 25.05.2006, 19:33   #18
Wika
Guest

Domyślnie

Dzisiaj dwie dorosłe simki.

Sara: (simka w stylu ciut gotyckim, żeby nie było )

i Malwina:

Nie jestem z nich zadowolona, ale jakieśtam są

Pozdrawiam

EDIT: Aha. Przepraszam, że w Warsztacie, ale nie miałam dzisiaj okazji włączyć gry. Mam nadzieję, że nie sprawi to wielkiej różnicy, choć napewno jakąś sprawi.

Ostatnio edytowane przez Wika : 25.05.2006 - 19:36

stare 25.05.2006, 19:55   #19
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Dalia i Michalina są piękne;-).Dalia śliczniutka!Simka Ida jest słodka ,skąd ściągnęłaś ten skin?Sara - nie lubię zbytnio gotek.Malwina-słodziutka i piękniutka.Zajrzyjcie też na moje simki.(choć nie ma tam co oglądać )

stare 25.05.2006, 20:44   #20
Wika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melicyanda
Simka Ida jest słodka ,skąd ściągnęłaś ten skin?
Wiem (żart) Szczerze mówiąc nie pamiętam, skąd mam ten skin. Wszystko ściągam 'na wariata', nie zapisuję stron Jak znajdę, to podam Ci ją.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania