|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
NO więc bardziej szczegółowo ocenię te z drugiej partii. W pierwszej rzeczywiście mają końskie ryje i nie za bardzo przypadły mi do gustu. Spodobała mi sie jedynie rozczapirzona fryzurka
![]() Druga partia: Clarence: Bardzo ładna simcia! Jest super! Zmieniłabym jej tylko kolor brwi na ciemniejszy ![]() Sarah: Rzeczywiście ma dziwna urode, ale podoba mi się ![]() ![]() Michelle: Ta na pierwszy rzut oka nie przypadła mi do gustu. Po dłuższych ogledzinach stwierdzam, że ma brzydkie brwi i troche za wysoko nad oczyma i jeszcze moim zdaniem nie pasują jej takie duże usta. Jakos tak nie za bardzo mi sie podoba. Ma jeszcze troche dziwne rzęsy, za mocne 6/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dziekuje bardzo za wszystkie komentarze, no i dzis 3 simki przed weekendem,bo nie wiem czy na wolnym cos zrobie...dzis 2 dorosłe i jedna nastolatka
zacznijmy od dorosłych: Jessica: ![]() ![]() Anastazja: ![]() ![]() i na dzis ostatnia... nastolatka o imieniu Shante ![]() ![]() wiecie co...chcąc nie chcąc, chyba znowu wyszły mi pospolito-barbiowate ![]() OCENIAJCIE!!! :* |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oj, dziewczyno, dziewczyno
![]() Jessica - nie mam do niej zastrzeżeń. Co prawda mogłaby mieć cieńsze brwi i trochę inne usta (te dziwnie wyglądają), ale naprawdę jest bardzo ładna ![]() Anastazja - to samo. Zbyt szerokie brwi, a oprócz tego żadnych zastrzeżeń. Ma bardzo fajny fryz ![]() Shante - ona z kolei ma za jasne brwi. Lepiej by wyglądały czarne. Ale jest śliczna i ma fajny makijaż ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Wika : 25.05.2006 - 16:32 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
HA HA HA czyli jednak nie jest tak źle !!! JUPIII!!!!dziekuje dziekuje dziekuje!! :* :* :*
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czy kazdy czlowiek jest piekny? nie, wiec tak samo z simami, podobaja mi sie ;xx
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|