|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz Stratosferę? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 63.64% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
4 | 36.36% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się klimat :p Lubię FS-SF
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za opinie pozytywne
![]() I za te mniej pozytywne... ![]() I za te negatywne :con: Niedługo nastepny odcinek ^^ PS. Tak naprawdę to to miało być zwykłe opowiadanie, no ale zaczęłam być zazdrosna o te inne FS ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet fajne, ciekawe, masz dużą wyobraźnię.
![]() Ładne zdjęcia, szczególnie to z Bellatrix. W tekście drobne literówki (mało, prawie w ogóle) i powtórzyłaś 3 razy "w stronę" (pod pierwszym zdjęciem), mogłaś ten jeden zwrot wyciąć, a poza tym OK. Zainteresowało mnie, jestem ciekawa jak się rozkręci, czekam na nastepny odcinek. A kiedy ocenię? Nie wiem, ale jeszcze nie teraz. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Całkiem niezłe to Twoje FS ;-)
Nic tak na prawde się ciekawego nie wydarzyło, a mnie to wciągnęło... Jak już wspominałam wcześniej nie przepadam za SF, ale to jest na prawde ładnie i dobrze napisane. Śliczne zdjęcia ;-) Denerwuje mnie tylko jedno... Bellatrix to takie ładne imie, a posiada je postać, która najmniej mi się podoba ;-p Czekam na następny odcinek... Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bella to twarda babka
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Weszlo mi juz w krew :>
Mozesz dodac sonde? bedzie o wiele latwiej oceniac, przynajmniej mi :] nie zawsze chce sie komus pisac posta, a tak to tylko kliknie ;] pozdraawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie spcjalnie lubie SF właściwie to w ogóle nie lubie
![]() No ale wracjąc do fs to nie jest złe ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zapowiada się świetnie!!!!! Uwielbiam opowieści fantastyczne. Poza tym widać, że masz talent do pisania. Jeszcze nie łapię się w postaciach, ale jakoś to będzie.
Moja ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie przepadam za takim gatunkiem (SF), ale to FS jest naprawdę ciekawe. Simy mają boskie stroje, naprawdę
![]() Muszę Cię też pochwalić za jakość zdjęć. Narazie daję Ci 9/10. OGROMNIE ZACHĘCAM DO CZYTANIA MOJEGO I CARO;TKI FS - "KRĘTE ŚCIEŻKI ŻYCIA... - NIE JAKAŚ TAM TELENOWELA...". Pozdrawiam:*undefined |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|