|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na pewno kupię zwierzaki, bo to coś o czym najbardziej marzyłam w simach. Wakacje zapowiedziane na zimę 2007 też raczej kupię, bo po biznesie czs na urlop
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
"The Sims 2: Pets - The Sims 2: Zwierzaki
Oto, kilka nowości, które znajdą się w dodatku: - będzie można kupić podstawowe zwierzęta domowe m.in. psy, koty, papugi, węże, chomiki, szczury itp. - pojawi się kilkanaście nowych obiektów – miski, domy dla zwierząt, pokarm dla nich itp. - psy będą mogły przewracać kosze na śmieci. - zwierzęta będzie można podawać tresurze. - młode np. psy urodzone w naszym domu, będą przeżywać fazy wiekowe. - ze zwierzętami będzie można chodzić na spacery np. do parku (parceli publicznych)" Cały ten tekst oraz 24 zdjęcia i logo gry można znaleźć pod tym adresem http://www.sims.ilife.pl/index.php?dzial=pets |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
AAAAAAAAAA dzieki dzieki dzieki kocham cie aaaaaaa *_______________* super że bedzie coś takiego już chce wrzesien! :* |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie, ze pojawi się taki dodatek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Noooo... Jakby powiedziała moja <śliczna><mądra><kochana><śłodziutka> siostra <lat...eeeee....chyba 9>:
Ja KcEm GrAaAaAaAaĆ!!!! MaMoOoOoOoO!!!! OnA nIe Da Mi GrAć W śWiRów*!! MaMoOoOoO!! TaToOoOoO!! BuUuUuUuUu...!!! JA KCEM GRAĆ!!! TeRaZ!!!! JuŻ!!! NaTyChMiAsT!!! * Świry - zdebilniona przez moją siostrę nazwa maxisowskiej rodziny, zwanej przez "nomalnych, zdrowych umysłowo" ludzi "Ćwiry". Kojarzycie może?? ;> |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 50 (0 użytkownik(ów) i 50 gości) | |
|
|