![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Mnie tam pasuje...
![]() Ja lubie psy... ![]() :kotek: ...i koty też... |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na stronie www.simpassion.pl pojawiła się taka informacja:
"Co zobaczymy najszybciej? Każdy zadaje sobie to pytanie. Teraz czas na odpowiedź. Jako pierwsze wyjdą akcesoria: Szyk i Elegancja (Glamour). To już 15 sierpnia. - Informuje sklep Musicstore (Oferta) - Przewidywane koszty to 16,99€. Potem, przychodzi kolej na Zwierzaki, to już 1 Września, czyli dokładniewtedy gdy zadzwonią pierwsze dzwonki w szkołach. - Poinformował sklep Dynabyte (Oferta). Cena 34,95€. O tych informacjach wiemy dzięki: Snooty Sims" Pozostaje więc tylko czekać i spodziewać się, że datę premiery obu dodatków przełożą jeszcze z 2,3 razy... ![]() Ostatnio edytowane przez Nesy : 29.05.2006 - 12:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
ahhh....:/ nowy dodatek akurat z rozpoczeciem szkoly :/
kto to wymyslil.... ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że znowu się zawiodę... WB też miał być super, a tu co? Klapa... Jak zwykle...
Mam nadzieję, że ten dodatek będzie o niebo lepszy od poprzednich... Jak wiadomo: nadzieja matką głupich...
![]() |
#136 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#137 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
O rany to wcale nie jest pezreklamowane! Poprostu mamy radochę że będą zwierzaki no nie??? EA coraz lepiej myśli ^^ najpierw dała wyczekiwane samochody a teraz da wyczekiwane zwierzaki w ts2
![]() Mam: :ts2: :ts2nl: :ts2ofb: :ts2hp: :ts2rr: :ts2u: |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Ja nie moge się doczekać !!!Czemu nie dadzą na sierpień!!!I potem w lutym!!!BUUUU!!!
|
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Nareszcie!! Od początku TS2 chciałam żeby zrobiono dodatek ze zwierzętami!! No i jest!!! Super!! Szkoda, że dopiero wrzesień, ale co mi tam, poczekam. W wakacje będę pracowała to uzbieram kasę na simsiaki. Wiecie, trzeba jakoś zarabiac <lol2>
![]() Co do wakacji... Mi się nie za bardzo podobał ten dodatek w TS1 :/ Jakoś nie ciagnęło mnie do niego... Bo co tam było fajnego?? Ciuchy?? Igloo?? Nie wiem... Ale zwierzęta... Super!!! Mam nadzieję, że będą oprócz piesków i kotków jeszcze chomiki, jaszczurki, żółwie, króliki, szczury, myszki, świnki morskie, papużki... A co do tych waszych zmagań czy będą konie i krowy... Przecież to też są w pewnym sensie zwierzęta domowe... Są na wsi, ale to też zwierzęta domowe - tylko gospodarcze. Fajnie by było mając u siebie w ogródku świnię, koguta i konia. Naprawdę, fajnie by było ![]() ![]() ![]() ![]() Co do dotatku Mundial - takie coś nie będzie dodatkiem na płytę. Tylko do ściągnięcia w necie. Poza tym mnie jakoś nie pociąga ten...eee... "dodatek" :/ Może dlatego, że nie przepadam za piłką... nie wiem... Ale na pewno go ne ściągnę. Chciałabym, żeby w przyszlości EA zrobiło jakiś dodatek podobny do Gwiazdy jaka była w TS1. Wiem, że to jakby reedycja, ale chciałabym. Powracając do TS2 Pets - ehhh... Już nie mogę się doczekać jak kupię/zrobię sobie pieska. Nazwę go Maxio ![]() Piszcie, jeśli macie jakieś plany co do tego, co zrobicie w grze TS2 Pets. Ja już o swoich napisalam. Wydaje mi się, że to będzie pełnoprawny dodatek, a nie jakiś minidodatek jak RRA. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|