Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.05.2006, 19:36   #131
Filu
Guest

Domyślnie

hehe, fajne, fajne. Napewno kupie, ale jedna rzecz mnie boli, że "pets" (co w angielskim znaczy zwierzęta domowe) nie będzie wykraczało poza granice psów i kotów... Myślałem o czymś bardziej innym do zoo itp....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.05.2006, 20:46   #132
NEGATIVE
Guest

Domyślnie

Mnie tam pasuje...
Ja lubie psy...
:kotek:
...i koty też...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 12:08   #133
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

Na stronie www.simpassion.pl pojawiła się taka informacja:

"Co zobaczymy najszybciej? Każdy zadaje sobie to pytanie. Teraz czas na odpowiedź.

Jako pierwsze wyjdą akcesoria: Szyk i Elegancja (Glamour). To już 15 sierpnia. - Informuje sklep Musicstore (Oferta) - Przewidywane koszty to 16,99€.

Potem, przychodzi kolej na Zwierzaki, to już 1 Września, czyli dokładniewtedy gdy zadzwonią pierwsze dzwonki w szkołach. - Poinformował sklep Dynabyte (Oferta). Cena 34,95€.

O tych informacjach wiemy dzięki: Snooty Sims"

Pozostaje więc tylko czekać i spodziewać się, że datę premiery obu dodatków przełożą jeszcze z 2,3 razy...

Ostatnio edytowane przez Nesy : 29.05.2006 - 12:16
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 14:40   #134
Zielak6428273
Guest

Domyślnie

ahhh....:/ nowy dodatek akurat z rozpoczeciem szkoly :/
kto to wymyslil....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 14:45   #135
GreenGirl

Domyślnie

Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że znowu się zawiodę... WB też miał być super, a tu co? Klapa... Jak zwykle...
Mam nadzieję, że ten dodatek będzie o niebo lepszy od poprzednich...
Jak wiadomo: nadzieja matką głupich...
stare 29.05.2006, 16:32   #136
semus
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał GreenGirl
Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że znowu się zawiodę... WB też miał być super, a tu co? Klapa... Jak zwykle...
Mam nadzieję, że ten dodatek będzie o niebo lepszy od poprzednich...
Jak wiadomo: nadzieja matką głupich...
CO?!! TWIERDZISZ ŻE WB TO KLAPA?? DZIEWCZYNO WB JEST *****ISTEEEE!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 17:37   #137
GreenGirl

Domyślnie

Cytat:
Napisał semus
CO?!! TWIERDZISZ ŻE WB TO KLAPA?? DZIEWCZYNO WB JEST *****ISTEEEE!!!
Jak dla mnie jest mocno przereklamowane... Spodziewałam się czegoś lepszego. Możliwe, że mam za duże wymagania ;) Ale muszę przyznać, że jest o niebo lepsze od NŻ.
stare 02.06.2006, 16:32   #138
melody13
Guest

Domyślnie O Rany!

O rany to wcale nie jest pezreklamowane! Poprostu mamy radochę że będą zwierzaki no nie??? EA coraz lepiej myśli ^^ najpierw dała wyczekiwane samochody a teraz da wyczekiwane zwierzaki w ts2

Mam: :ts2: :ts2nl: :ts2ofb: :ts2hp: :ts2rr: :ts2u:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2006, 08:08   #139
Sacline
Guest

Domyślnie

Ja nie moge się doczekać !!!Czemu nie dadzą na sierpień!!!I potem w lutym!!!BUUUU!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2006, 09:53   #140
Kati_Simka
Guest

Grin Petsy =)

Nareszcie!! Od początku TS2 chciałam żeby zrobiono dodatek ze zwierzętami!! No i jest!!! Super!! Szkoda, że dopiero wrzesień, ale co mi tam, poczekam. W wakacje będę pracowała to uzbieram kasę na simsiaki. Wiecie, trzeba jakoś zarabiac <lol2>
Co do wakacji... Mi się nie za bardzo podobał ten dodatek w TS1 :/ Jakoś nie ciagnęło mnie do niego... Bo co tam było fajnego?? Ciuchy?? Igloo?? Nie wiem...
Ale zwierzęta... Super!!! Mam nadzieję, że będą oprócz piesków i kotków jeszcze chomiki, jaszczurki, żółwie, króliki, szczury, myszki, świnki morskie, papużki... A co do tych waszych zmagań czy będą konie i krowy... Przecież to też są w pewnym sensie zwierzęta domowe... Są na wsi, ale to też zwierzęta domowe - tylko gospodarcze. Fajnie by było mając u siebie w ogródku świnię, koguta i konia. Naprawdę, fajnie by było Ale pewnie tak nie będzie... Chociaż może EA szykuje coś extra... Czym będzie chciał nas zaskoczyć.... pozostaje czekanie Ale czego się nie robi dla naszych kochanych Simów??
Co do dotatku Mundial - takie coś nie będzie dodatkiem na płytę. Tylko do ściągnięcia w necie. Poza tym mnie jakoś nie pociąga ten...eee... "dodatek" :/ Może dlatego, że nie przepadam za piłką... nie wiem... Ale na pewno go ne ściągnę.
Chciałabym, żeby w przyszlości EA zrobiło jakiś dodatek podobny do Gwiazdy jaka była w TS1. Wiem, że to jakby reedycja, ale chciałabym.
Powracając do TS2 Pets - ehhh... Już nie mogę się doczekać jak kupię/zrobię sobie pieska. Nazwę go Maxio Wytresuję go... Będzie... eee... Właśnie, macie może jakieś przypuszczenia co do ras i sposobu tworzenia/kupowania zwierząt?? Np. psa. Bo wiem, że będzie dalmatyńczyk - przynajmniej był na fotkach. Ehhh... Marzenia...
Piszcie, jeśli macie jakieś plany co do tego, co zrobicie w grze TS2 Pets. Ja już o swoich napisalam. Wydaje mi się, że to będzie pełnoprawny dodatek, a nie jakiś minidodatek jak RRA.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania