|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
A może masz dodatki z neta lub hacki? Zobacz. A może zamiast na DALEJ wciszkasz ANULUJ ( ![]() Pozdrowioneczka :* Camerandios |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystko to próbowałam. Nie ściągałam żadnych dodatków. Co dziwniejsze "Na studiach" instaluje się normalnie. I na serio wciskałam "dalej". Jeśli chodzi o docelowy katalog to też próbowałam. Pół biedy jeśli by się zainstalowało na C. Chyba zostaje tylko odinstalowanie Windowsa 98 (bądź zmiana systemu na XP- co nie wchodzi w rachubę)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Miałam to samo. Wszystko zrobiłam tka jak mi pisali ale lipa nei da sie zainstalować..
Aż w końcu właczylam główke i zainstalowałam dodatek w trybie awaryjnym <windowsa>. ![]() No i działa ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To może wymień płytę albo zadzwon do terchnicznej...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kash, płyty są dobre. Nocne Życie jest już u mnie bardzo długo. Nie mam pojęcia skąd wzięły się te problemy. A jeśli chodzi o Własny Biznes... mam od soboty. Próbowałam wgrać to wszystko w trybie awaryjnym, jak ktoś radził (swoją drogą ciekawy pomysł, mimo że mi CD-romów nie widział), ale nie mogę stwierdzić czy by zadziałało. Brat zainstalował Windowsa XP, więc spróbuję po raz kolejny zainstalować (mam nadzieję, że się uda
![]() Edit: Wszystko się normalnie instaluje. Pomogła zmiana systemu. Dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia Ostatnio edytowane przez Iwa : 03.06.2006 - 08:03 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|