![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne. Najbardziej podoba mi się ogródek
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Wam wszystkim za ocenki i uwagi. Są bardzo pomocne.
P.S. Dom prosty, bo użytkowy. Mnie się w takim najlepiej mieszka. Ale rozumiem o co chodzi. Niestety jak buduję zewnętrzne ściany ukośne itp itd to dach mi wychodzi pożal się Boże. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny. Z zewnątrz prezentuje się wspaniale. W środku również przyjemnie jest urządzony.
Ogólna ocena w skali procentowej do stu: 93% Gratuluję! ![]() Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, skąd wzięły się te domy widoczne za domkiem prezentowanym...? To wygląda tak jak by było osiedle czy coś. Widać domy sąsiadów... Jest na to jakiś mod, czy dodatek to dodaje? Jeśli tak to który? Wybaczcie, ale jestem nie co ciemny jeśli chodzi o Simsy. |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A do tematu - domek w ogole mi sie nie podoba. Jest ciemny, meble mi sie nie podobaja, a niektore pomieszczenia sa za puste. Bryla tez mnie odrzuca. Nie moj styl po prostu. |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Fajny dom, ma klimat i czuć, ze ktoś w nim mieszka. Jedyne co mi się nie podoba to łazienka, nie pasuje do reszty.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Strasznie mi sie podoba zewnatrz
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz jest bardzo ładnie,prezentuje się ok.W środku nie podobają mi się dwie łazienki,stanowczo za ciemne!!Starałaś się pewnie o dużo prywatności(hi hi hi) ale mogłaś zrobić to tak: dać te kilka okien,powiesić na nich rolety.Troche światła by było a rolety by zasłaniały co nieco.
Powiedz mi ,skąd masz to przepiękne łóżko w sypialni rodziców,i fryzurke tej małej dziewczynki,karnacji jasnej w różowej sukience(ten kucyk). |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
bardzo ladny domek tylko zrob jasniejsza sypialnie bo ta jest jakas dzika z lekka
6+/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Taki Sobie Ale Całkiem Całkiem 6,5/10
Pozdr. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|