|
|
#21 |
|
Guest
|
Joanna Crystal, matka pracująca:
![]() Kate Crystal, cudowne dziecko (145 IQ heh , udziela się jako wolontariuszka):![]() Jessica Crystal, siostra Joanny, bardzo nieśmiała... Jest weterynarzem: ![]() Oceniajcie, zniosę każdą krytykę hehEdit: Joanna i Kate są podobne, bo to matka i córka Kate wdała się bardziej w mamę niż w tatę
Ostatnio edytowane przez Kaziiiczek : 01.06.2006 - 17:44 |
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Dwie pierwsze simki mają troche podobne do siebie fryzury...
Joanna : nie przepadam za tą fryzurą, ale jak tobie sie podoba, to ok Stworzyłam w ts 2 taka samą szminkę jak ma ta simka Tak mało ładnych tekstur w necie... Kolczyki pasują 8,999/10 xDKate : ładna, ma taką... jakby to ująć delikatną twarz... Jest ładna, ale trochę smutna 9,999/10 xDJessica : dziwne brwi. A właściwie kształt. Fryzura nie przypadła mi do gustu. Ładna twarz... 6,999/10 xD no dooobra... 7/10 |
|
|
#23 |
|
Guest
|
Wszystkie są ładne - bardzo do siebie podobne.
Aha. Dało by się jakoś dać Kate do ściągnięcia? Chętnie bym nią pograła
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
no eejjj jest duza poprawa!!ostatnia simka najbardziej mi sie podoba, jest śliczniusia!!ooooggggrrrooommmnnnnaaa poprawa i gratulacje;p
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
widzę małą poprawę w brodach
Juz nie są taki spiczaste ale jeszcze troche za bardzo... ta "matkla pracująca" ładna jest od góry do polowy twarzyaha i strasznie mi sie nie podoba ta fryzura roztrzepana u góry... i wszystkie są podobne simki |
|
|
#27 | |
|
Guest
|
Cytat:
ale staram się poprawić rochę później zrobię jakieś nowe, bo teraz pisze z kółka informatycznego heh
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
ejjj ta ostatnia jest piękna!!ja chce ja miec!!duuuzzza poprawa no i ta ostatnia naprawde wyglada jak Fleur Delacour albo jest nawet ładniejsza!!pomysl zeby dac je do sciagniecia....prosze!! :*
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Oczywiscie, że dam, niech ktoś tylko powie mi jak
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|