|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja też mam 1 a raczej 2 pytanka
1) Czy wskaźnik nauki (znaczy ile sim sie nauczyl na wykladach) powinien rosnąc na czerwono bo mi jak wrocilam z wykladu zrobil siem czerwony ???? 2) Jak moja siostra weszla do wewrony to pojawil siem komunikat ze werona potrzebuje szkoly wyzszej ona nacisnela ze nie chce mie tej szkoly i czy to znaczy ze juz w ogole w weronie nie bede mogla grac tzn.nie bedzie juz akademikow?????
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa.. |
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
dzieki lea a ja juz myslalam ze zabije moja siostre .................i dzieki z tym wskaznikiem bo myslalam ze rosnie na czerwono ba mam zaleglosci
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
u mnie powyzej tej kreski jest bialy a nie zielony to jak bediesz miec bialy zamiast zielonego to tez sie nie przejmuj
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
wlasnie widzialam bo jestem na 2 roku i tak mysle czemu jest bialy a nie zielony ale jdnak zdalam ....... dzieki za to ze napisales........
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mam moze glupie pytanie..gram od niedawna i nie mam zielonego pojęcia jak kupic telefon komórkowy..Niby jest napisane w automacie do kupowania blabal..ale co to ten AUTOMAT? Prosze o wskazowke jak dla idioty, bo naprawde jest do dla mnie orzech nie do rozgryzienia
![]() Z gory dziekuje
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
automat jest niebieski, stoi na paracelach publicznych (nie wszystkich!). klikasz na niego, wybierasz 'kup...' i pokazuje Ci się takie okienko - MP3, komórka i gra przenośna. klikasz na komórkę, Sim wkłada kasę i masz komórkę. :)
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|