![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na wstępie chciałabym przedstawić mieszkanke domu mojego projektu
![]() ![]() ![]() Nadszedl czas pożegnania ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:52 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dom jest fajny, ale trochę pusty.. hmm, to zdjęcie, gdzie są te brązowe półki na podłodze, jest takie puste ;).
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W sumie to masz troche racji. Jakos wczesniej tego nie zauważyłam, może to kwestia gustu
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Neptyda : 17.06.2006 - 23:37 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest przyjemna dla oka, aczkolwiek nijak się ma do wnętrza. Wnętrze jest bardzo zmodernizowane i nowoczesne ( i takie domy lubię ;) ), a z zewnątrz wygląda mi jak babciny domek z ogródkiem... Jak dla mnie jest troszkę za ciemno.... Może byłby lepszy efekt przy zapalonym świetle? Biorąc pod uwagę, że to Twój pierwszy dom na forum jestem zachwycona ;) Mało kto tak dobrze zaczyna ;)
Ogólnie daję 7,5/10
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek milutki i przyjazny. Jednak niektóre pomieszczenia są za ciemne. Nie podoba mi się pomieszczenie z wiklinowymi krzesłami i stołem. To połączenie tych ścian i podłogi jakoś do mnie nie trafia. Ogródek ładny. Za całość daję 8/10
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moze ja wyjasnie pomieszczenia sa ciemne gdyz jest to dom wielopokoleniowy odziedziczony po babci
![]() Jak tam ogladam wnetrze tego domu to mi sie kojazy ono z gra "Zegarmistrz" ten sam kilamt<cool> 10/10- za opowiadanie co na danym zdjeciu jest=) Ogolna punktacja 6,5/10 (tak nawiasem mowiac dobra bys byla do fotostory to taka moja mala sugestia ![]() Ostatnio edytowane przez DlugiLonger : 18.06.2006 - 21:41 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zaniemówiłam z wrażenia
![]() Ogólna ocena : 10,11111111111111111111111/10 Pozdrawiam ![]() P.S. Byłabyś kochana, gdybyś zamieściła link do ściągnięcia tej posiadłości :* ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bardzo ciekawie rozmieszczone mebelki, ladna kuchnia (czy to nie jest z 4esf - platne? :>)
8,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Postaram się umieścić link z domkiem tylko najpierw musze się dowiedziec jak to sie robi
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
fajne meble
![]() 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|