|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moze ja wyjasnie pomieszczenia sa ciemne gdyz jest to dom wielopokoleniowy odziedziczony po babci
Ogrod ma klimat, co do umeblowania to duzo pracy jeszcze bo jak dla mnie to tam panuje nieporzadek i nielad. Jak tam ogladam wnetrze tego domu to mi sie kojazy ono z gra "Zegarmistrz" ten sam kilamt<cool> 10/10- za opowiadanie co na danym zdjeciu jest=) Ogolna punktacja 6,5/10 (tak nawiasem mowiac dobra bys byla do fotostory to taka moja mala sugestia )
Ostatnio edytowane przez DlugiLonger : 18.06.2006 - 22:41 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zaniemówiłam z wrażenia
super dom...moim zdaniem takie domy w nowoczesnym stylu są najlepsze i najciekawsze.Ogólna ocena : 10,11111111111111111111111/10 Pozdrawiam P.S. Byłabyś kochana, gdybyś zamieściła link do ściągnięcia tej posiadłości :*
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
bardzo ciekawie rozmieszczone mebelki, ladna kuchnia (czy to nie jest z 4esf - platne? :>)
8,5/10 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Postaram się umieścić link z domkiem tylko najpierw musze się dowiedziec jak to sie robi
a co do mebelków to wszystkie były za free, czy z 4esf to nie pamietam bo sciagalam je w duzych ilosciach i w roznych odstepach czasu. Wszystkie linki do str z meblami brałam z działu Gdzie mogę to znaleźć! - The Sims 2
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|