![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wieki całe mnie tu nie było i widzę, że wcięło kilka tematów(wyszukiwarka, moi kochani, też nic konkretnego nie pokazała)
od niedawna znowu mogę się cieszyć posiadaniem Sims2 ale zależy mi, żeby chodziły bez płyty(na jednej już się smugi porobiły...). Zainstalowałam Daemona, jakiś dziwny dysk F się utworzył i dalej... co? Prosiłabym o szybką odpowiedź. Dla mnie to jest niestety czarna magia a moja siostra już się tych simów nie może doczekać Niskie ukłony z góry B. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
musisz ściągnąć chyba jakiś obraz w stylu mds, mdf czy mir. klikasz na daemona i wybierasz ten obraz płyty. powinno chodzić.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
One little question - gdzie jest ten obraz płyty? Pamiętam, że tutaj był ale się zmył. To oznacza, że mam zrobić wlasny?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dam ci na PM.
![]() a jaki macie dodatek? ![]() Ostatnio edytowane przez Damiano : 19.06.2006 - 21:34 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ten plik sie nazywa Sim2_1_RIP
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
sims2_1.mir lub sims2_1.mds. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jak otworzysz Deamona to przy zegarku na dole pojawi ci sie takie zielony kwadracik z 'pioruem' dajesz prawym klawiszem myszki 'Virtual CD/DVD' i tam jest 'Mount Image' czyli cos jak zaladuj plyte i szukasz obrazu na kompie
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
dalem wam te obrazy. sprawdźcie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dzięki za maila bez załącznika!
---------------------------- Już wszystko ok! Ostatnio edytowane przez Trish : 29.06.2006 - 12:37 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wejdź tu i ne gadaj! xP : http://g6g66.w.interia.pl/sims21_mini.zip Ostatnio edytowane przez Damiano : 20.06.2006 - 16:47 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|