Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2006, 18:18   #11
riannon
Guest

Domyślnie

Ja osobiście nie zauważyłam poprawy. Cały czas te same błędy: nieciekawa bryła, za duże pomieszczenie, brak ogrodu, niedobrane kolory, puste pokoje. I na dokładne jeszcze te niebieskie drzwi w ceglanej ścianie. Łazienka to chyba jedyne pomieszczenie, które ci wyszło idealnie. Oceny nie daję, nie mam siły xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.06.2006, 15:49   #12
Baorti
Guest

Domyślnie

Jeżeli to ma być lepszy dom, to boję się pomyśleć jaki był pierwszy.
-dom jest pusty
-po co tak udziwniać kuchnie?(te półki postawione na środku)
- itp.

2/10 :wacko:

stare 20.06.2006, 18:50   #13
Baki
Guest

Domyślnie

omg.
niewiem po co ludzie zamieszczają swoje domki skoro nie mają do nich ani smykałki ani nic. pomieszczenia są wielkie i puste (moze zrób mniejsze i bardziej naładowane obrazami , kwiatami itp). Ja już robilem pełno domów i były lepsze od tego. ale nie spieszy mi sie.
daje ci 1/100 :wacko:

stare 20.06.2006, 18:59   #14
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał meggie94
Błagam nie zostawaj murarzem zart.
W sumie to architektem bo murarz za dużo do gadania nie ma.

Huhu dawno mnie nie było na forum... Przechodzę do oceny
No cóż zbyt wiele do pisania tu nie ma, po prostu: wielki kwadratowy dom, pusty z olbrzymimi pokojami, źle zagospodarowany. Następnym razem wysil się a nie piszesz, że nie masz czasu... to nie żadne wytłumaczenie. Jak wiesz, że dom nie jest dopracowany to popracuj nad ni a dopiero go publikuj na forum. Nie rób takich olbrzymich domów, jeśli nie umiesz wyposażyć ich w środku. Lepiej zrobić mały przytulny domek...

stare 20.06.2006, 20:27   #15
Shaggy
Guest

Domyślnie

NIE JURZ tylko już... Weź sprawdzaj w Wordzie sobie bo nie moge na to lookać.... A co do domu ochyda 0/10.

stare 21.06.2006, 09:52   #16
eve_xxl
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem ten dom jest fajny ale pokoje sa zaaaaaa duze i malo mebli i tak ponuro ale ogólnie to nie jest zle

stare 21.06.2006, 16:28   #17
M@rtu$ka
Guest

Domyślnie

Moja ocena będzie krótka:
zewnątrz:może być
w środku:popraw się
No to tyle moja ocenka to 4/10

stare 24.06.2006, 14:16   #18
Koniczynka
Guest

Domyślnie

duza przestrzen co zdawaloby sie isc na plus ale w tym wypadku idzie na minus..... niezbyt ciekawe meble i do tego niewykorzystanie odpowiednio miejsca w pokojach, kolorystyka tez niezabardzo:/
4/10

stare 27.01.2008, 01:35   #19
braindamage

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: mój drugi (lepszy) dom

Zupelnie mi sie nie podoba. We wszystkich swoich domach bierzesz te sama podloge i sciane. Salon jest kompletnie pusty, jest ogromny, a wnim chyba tylko schody, kanapa, kominet. Co do jadalni Postawiles za duzo krzesel przy blacie, i to na dodatek nie przy wlasciwym blacie. Stol jest za duzy jak na 4 krzesla. Salon i sypialnia kompletnie puste. WSZYSTKIE Twoje laznieki sa niemal identyczne. Nie rozumiem po co sie spieszyles przy budowie. Mogles przeciez zapisac gre i budowe skonczyc kiedy indziej. Jesli Twoje simy mieszkaja w tym domu to z calego serca im wspolczuje. Ogolnie: Zacznoj budowac mniejsze domy, duzo mniejsze. Takie duze domy naprawde nie sa ladne. Nie stawiaj tyle blatow w kuchni, jak juz chcesz wstawiac to dokup do nich jakas rzezbe np. owoce. Na tarasie powinienes dac elementy dekoracyjne. W budowe domow wkladaj wiecej pracy, poswiecenia, bo mysle, ze naprawde masz talent, ktory trzeba wykorzystac. Doradzam Ci posciagac troche dodatkow z neta (w szczegolnosci elementow dekoracyjnych, scian, podlog), mysle, ze wtedy dom bylby duzo ladniejszy, bardziej wypelniony. 2/10
braindamage jest offline  
stare 27.01.2008, 04:09   #20
sunflower
Guest

Domyślnie Odp: mój drugi (lepszy) dom

Oj, a czemu tu tak pusto?
Szkoda, że się nie starasz i zamieszczasz "na szybko", byle było...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania