![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście nie zauważyłam poprawy. Cały czas te same błędy: nieciekawa bryła, za duże pomieszczenie, brak ogrodu, niedobrane kolory, puste pokoje. I na dokładne jeszcze te niebieskie drzwi w ceglanej ścianie. Łazienka to chyba jedyne pomieszczenie, które ci wyszło idealnie. Oceny nie daję, nie mam siły xD
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jeżeli to ma być lepszy dom, to boję się pomyśleć jaki był pierwszy.
-dom jest pusty -po co tak udziwniać kuchnie?(te półki postawione na środku) - itp. 2/10 :wacko: |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
omg.
niewiem po co ludzie zamieszczają swoje domki skoro nie mają do nich ani smykałki ani nic. pomieszczenia są wielkie i puste (moze zrób mniejsze i bardziej naładowane obrazami , kwiatami itp). Ja już robilem pełno domów i były lepsze od tego. ale nie spieszy mi sie. daje ci 1/100 :wacko: |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Huhu dawno mnie nie było na forum... Przechodzę do oceny No cóż zbyt wiele do pisania tu nie ma, po prostu: wielki kwadratowy dom, pusty z olbrzymimi pokojami, źle zagospodarowany. Następnym razem wysil się a nie piszesz, że nie masz czasu... to nie żadne wytłumaczenie. Jak wiesz, że dom nie jest dopracowany to popracuj nad ni a dopiero go publikuj na forum. Nie rób takich olbrzymich domów, jeśli nie umiesz wyposażyć ich w środku. Lepiej zrobić mały przytulny domek... |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
NIE JURZ tylko już... Weź sprawdzaj w Wordzie sobie bo nie moge na to lookać.... A co do domu ochyda 0/10.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem ten dom jest fajny ale pokoje sa zaaaaaa duze i malo mebli i tak ponuro ale ogólnie to nie jest zle
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Moja ocena będzie krótka:
zewnątrz:może być w środku:popraw się No to tyle moja ocenka to 4/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
duza przestrzen co zdawaloby sie isc na plus ale w tym wypadku idzie na minus..... niezbyt ciekawe meble i do tego niewykorzystanie odpowiednio miejsca w pokojach, kolorystyka tez niezabardzo:/
4/10 |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zupelnie mi sie nie podoba. We wszystkich swoich domach bierzesz te sama podloge i sciane. Salon jest kompletnie pusty, jest ogromny, a wnim chyba tylko schody, kanapa, kominet. Co do jadalni Postawiles za duzo krzesel przy blacie, i to na dodatek nie przy wlasciwym blacie. Stol jest za duzy jak na 4 krzesla. Salon i sypialnia kompletnie puste. WSZYSTKIE Twoje laznieki sa niemal identyczne. Nie rozumiem po co sie spieszyles przy budowie. Mogles przeciez zapisac gre i budowe skonczyc kiedy indziej. Jesli Twoje simy mieszkaja w tym domu to z calego serca im wspolczuje. Ogolnie: Zacznoj budowac mniejsze domy, duzo mniejsze. Takie duze domy naprawde nie sa ladne. Nie stawiaj tyle blatow w kuchni, jak juz chcesz wstawiac to dokup do nich jakas rzezbe np. owoce. Na tarasie powinienes dac elementy dekoracyjne. W budowe domow wkladaj wiecej pracy, poswiecenia, bo mysle, ze naprawde masz talent, ktory trzeba wykorzystac. Doradzam Ci posciagac troche dodatkow z neta (w szczegolnosci elementow dekoracyjnych, scian, podlog), mysle, ze wtedy dom bylby duzo ladniejszy, bardziej wypelniony. 2/10
#20 |
Guest
|
![]()
Oj, a czemu tu tak pusto?
Szkoda, że się nie starasz i zamieszczasz "na szybko", byle było... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|