![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT Aha zapomniałam dodać. Jeżeli chodzi o fortepian dyskotekę i inne takie odchyłki to przypominam, że robiłam ten dom na potrzeby moich simów a oni lubią być kreatywni ale też poszaleć, dlatego np. ten stary fortepian nie pasuje do tego nowoczesnego domu. Chyba wiecie o co chodzi Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 28.03.2006 - 21:36 |
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Po prostu super 10/10
_______________ Jestem nowa na forum ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest bardzo ładna. Jedyne co bym zmieniła na zewnątrz to kolor dachu ;)
A w środku. Tak, to jest mój klimat ;) Bardzo ładnie, nie mam nic do zarzucenia. Ogólnie uwarzam, że dom naprawdę Ci się udał :) 9,5/10 (odjęłam 0,5 pkt. za kolor dachu)
#16 |
Guest
|
![]()
niebrzydki domek :]
bardzo ladne wnetrze z zewnatrz tez ok ![]() 7/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wielkie brawa dla Ciebie
![]() Odjaz jest salon poprostu boski tylko troszke tam ciemno ale umeblowanie cool ![]() ![]() Chyba jestem zbyt łaskawy ale ostatnio wszyscy buduja rewelacyjnie 9/10 bo firanyw łaźience na co mam uczulenie od tego są rolety ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się twój domek. Lubie takie, te domki sa w moim stylu. Takie stylowe i nowoczesne. Zresztą wszytskie twoje domy mi się podobają. Masz taki sam styl robienia domów jak ja. Pozdro
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
O mój boziole...ja cie nie moge!!!Piękny!!! Śliczny!!!
No dobra,szczegóły...najbardziej podobają mi się łazienki i sypialnie, ale salon też niczego sobie, kuchnia też. Ogólnie super ![]() ![]() Ogólna ocena: 9/10 P.S. I proszę, daj go do ściągnięcia jak najszybciej!!!!!Bo umrę!!!! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|